Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik Beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Witam 9.08.2017 miałam ostatni okres 28 dniowe cykle, następny powinnam dostać 6.09.2017. Dni płodne wypadały na 23 sierpnia 7 dni po owulacji robiłam bete hcg wynik 1.20, ale w internecie przeczytałam ze to za wczas na bete. Czy ktoś ma podobne doświadczenie i okazało się że jednak ciąża jest?

Gość gość
To jeszcze za wcześnie na bete moim zdaniem. Zrob w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gość
Ja rozumiem, ze bardzo chcesz być w ciąży, no ale bez przesady daj się tej ciąży rozwinąć do porządku i zagnieździć. Jeszcze trochę a będziecie latać na betę tuż po stosunku. I nie mówię tego z zazdrości, bo sama jestem we wczesnej ciąży,z tym że do lekarza idę dopiero za tydzień a w tę niedzielę mija mi 8 tydzień. Bety nie robiłam i jakoś wszystko jest w porządku. Przynajmniej serce będzie już ładnie bilo i będzie cokolwiek widać na USG a nie pusta macicę, bo zarodek jest za mały albo wcale go jeszcze nie ma. A objawy ciążowe już u mnie wystapily. A co jak by ci tą beta wyszła jak na ciąże q okazałoby się że to biochem ? Nie życzę ci tego, no ale daj sobie trochę na wstrzymanie. Naprawdę tak ciężko jest wytrzymać przynajmniej ten tydzień do okresu ?