Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Jak zwykle: Prosze o podanie pytania, imie oraz date urodzenia

Gość gość
co ma koza na ogonie, Wacław 31.04.1937 czary mary buhahaha

Gość gość
Czy znajdę pracę? Co ze studiami? Miłość? 24.11.1997 Monika Pewnie to pic na wodę ale co mi tam :D

Gość gość
Czy znajdę wspaniałą partnerkę do życia. Georg. 12.06.1942.

Gość gość
Monika i Georg zaraz wam rozloze karty, poczekaj chwilke ;-) A ta koza powyzej niech idzie na inny watek :P

Gość gość
Czy znajdę pracę? Co ze studiami? Miłość? 24.11.1997 Monika Rozlozylam ci karty na kolejne 6 miesiecy: 1) Czy znajdziesz prace Tak! Pojawi sie propozycja, ktora okaze sie dla ciebie bardzo korzystna. Mozliwe, ze bedzie to praca z polecenia jakiegos mezczyzny, ewentualnie szefem bedzie ktos bardzo energiczny i ustosunkowany pozytywnie do ciebie. Jednak uwazaj, bo moga pojawic sie jakies intrygi lub cos pojdzie nie po twojej mysli....Uwazaj tez na mezczyne, ktory moze miec wobec ciebie jakies zamiary. Badz rozsadna, nie ulegaj pokusom, a wyjdziesz na swoje. Ostatnia karta to as denarow, wiec finansowo jak najbardziej! 2) Co ze studiami 5 mieczy, 8 kieli, slonce, paz kieli, sila, 7 denarow Hmm wydaje mi sie, ze cos ci sie nie udalo. Mozliwe ze zawalilas wazny egzamin lub nie dostalas sie na studia i moze planujesz jeszcze raz probowac w przyszlym roku lub nawet myslisz o innym kierunku. W kazdym razie w tej chwili nic specjalnie nie bedzie sie dzialo, raczej widze zastoj, przeczekanie, troche bujanie w oblokach przeplatane z nowym zastrzykiem energii. W milosci w najblizszym czasie nie widze zmian. Mozliwe, ze masz za soba nieudany zwiazek i teraz masz watpliwosci. Widze jakis dylemat, z jednej strony twoja emocjonalnosc, z drugiej strony rozszadek, watpliwosci i takie uczucie niespelnienia, niedosytu.

Gość gość
Sorry u gory wpisalam karty z jednego rozkladu (to info dla mnie) i zapomnialam wymazac ;-) Moze byc troche chaotycznie

Gość gość
Czy znajdę wspaniałą partnerkę do życia. Georg. 12.06.1942. Georg a mi wyszlo, ze juz kogos spotkales? Tylko sam nie wiesz co z tym fantem dalej zrobic, jestes niepewny. Pojawil sie jakis konflikt, moze sprzeczka, a ty jak zawsze.....podchodzisz do wszystkiego za bardzo logicznie, pragmatycznie? Wyszedles mi w krolu mieczy -jak typowy blizniak!!! Kochany czasami w zyciu nie warto tyle analizowac, jak to sie mowi go with the flow :P ciesz sie chwila i korzystaj z zycia. Powodzenia

Gość gość
Wrozbella- Karolina W ciagu najblizszych miesiecy nie widze zmian...Kurcze nie wiem co sie stalo w twoim zyciu, ale wyszly mi i 10 bulaw i wieza i diabel i 4 miecze.....Bylas w toksycznym zwiazku? I to sie niedawno rozpadlo....Na to wyglada. Na razie zmian nie widze. Ale glowa do gory, to tylko karty, bedzie dobrze ;-)

Gość gość
Dziękuję Ci za wspaniałą radę. A czy możesz mi cóż więcej powiedzieć. Ja Ci zapłacę. napisz na hamster46@tlen.pl

Gość gość
Bazienka a wiesz fajne wyszly karty ;-) Oboje jestescie w sobie bardzo zakochani. Wyszedl mi as kieli, mozliwe ze to taki swiezy zwiazek, chociaz jak to w kazdej relacji sa tez problemy (10 bulaw). Ale bedzie to dlugo zwiazek, z potencjalem. Twoj partner jest bardzo uczuciowym czlowiekiem, mozliwe ze spod znaku wodnego (rak, skorpion, ryby), albo poprostu ma takie cechy charakteru. Wyszedl mi w krolu pucharow ,-) Zycze wam duzo szczescia

Gość gość
Hamster nie biore pieniedzy za wrozby ;-) Stawiam karty hobbistycznie, wystarczy dziekuje. A jestes Georgiem czy Monika :P?

Gość gość
Jesli i ja sie zalapie na wrozbe to poprosze : Kiedy znajde prace ze swietnymi zarobkami edyta 10.12.1984 Pozdrawiam

Gość gość
Ja hamster jestem Georgem. proszę napisz na e-mail. Pomodlę się za Ciebie skoro nie chcesz brać pieniędzy.

Gość gość
Wrozbella wypadl mi cesarz, wiec podejrzewam, ze masz w tej chwili stala prace, lub stale dochody. Chociaz wydaje mi sie, ze nie jestes zadowolona (4 puchary), moze rutyna ci doskwiera czy cos w tym stylu. Mozliwe ze myslisz o pracy na wlasny rachunek. Jesli zastanawiasz sie czy wyjdzie to....tak, bo na koncu jest 9 denarow, wiec jak najbardziej. Ale ta karta tez moze oznaczac, ze w koncu bedziesz miala wiecej wolnosci w pracy w sensie podejmowania decyzji czy bardziej "elastycznego" czasu pracy.

Gość gość
Do wrozbella : no i oczywiscie finansowo wyjdziesz na swoje, bo 9 denarow to fajna karta

Gość gość
Georg to prowo.....Pewnie jakas gimbaza sie nudzi. Noc coz...typowa kafe.... Dziekuje wszystkim za uwage. Zycze wam milego wieczoru/nocy ;-)

Jak to się mówi kto nie ma szczęścia w miłości to ma w finansach.. a szkoda. Wolałabym żeby było na odwrot, bo co mi z kasy ;) tak wgl podoba mi się jak wrozysz i raczej robisz to trafnie ;) mogłabym jeszcze zapytać o zdrowie, czy nie stawiasz kart na ten temat?

Gość gość
Monika 21 08 87 Co czuje,dodokładnie do Mnie Grz....?

Gość Gosczmeczonazyciem
Maria 24.4.1982 i Michal 24.3.1976. Czy sie z nim rozwiode i czy poznam normalnego faceta, ktory nie jest skupionym na sobie egoista? Dziekuje z gory.

Gość gość
12.01,94 czy w najbliższym czasie wyjde za mąż Nika

Gość gość
Powrozysz jeszcze?