Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pshemysława

Znajomy traktuje swoją kobietę jak totalne dno

Polecane posty

Ok, rozumiem, kobiety kochają badboyów, ale chyba nie do tego stopnia. Mój ex przy tym chamie to jest anioł. Widać, że ona się go boi, uważa na słowa podczas rozmowy by go nie rozwścieczyć. A on tak czy siak napie;rdala jak z karabinu w jej stronę. Nie jest to żadna patologia, żuleria tylko ludzie, którzy wlasnie ukonczyli studia. On ciągle klnie, mowi do niej "jak ci się nie podoba to spie**** masz otwarte drzwi" kłotnie u nich to codzienność, on ciagle klnie i wydziera się na nią. A ta głupia pipa jest z nim tyle czasu. Ja i mój ex to przykład wzorowego związku w porownaniu do tych oszołomów. Niedługo bedzie ją bił dam sobie za to rękę uciąć.

Gość gość
no i właśnie takie idiotki latające za takimi zjeebami są najgorszym ścierwem kobiecym, mam tylko beke z takich szmat :D powinien ją naprawde napiertalać bo jak szmata sama sie pcha w paszcze lwa to i powinna być napiertalana

Metalowym prętem powinien jej zapiertolić to by może oprzytomniała. Mój ex nawet nie powiedzial do mnie zwyklego wyp***j a u tego chama to jest na porzadku dziennym

Gość gość
no to dlaczego ona z nim dalej jest? jak sądzisz jako kobieta? bo ty znasz te wszystkie wasze popiertolone mechanizmy

Szczerze mówiąc nie wiem :O to jest skrajny przypadek :O może kiedyś byl inny i dlatego ta pipa nie otrafi od niego odejsc

Gość gość
studzia szukasz dziś męża czy nadal leżysz w wyrze cały dzień?

Gość gość
Studzia a tak w zasadzie to czemu kobiety kochają takich badboyów chamów damskich bokserów? I czemu kompletnie nie potrafią docenić dobrego miłego faceta który je kocha szanuje itp itd ? czemu jesteście tak popiertolone i robicie wszystko na odwrót? bo to właśnie takimi zjeebami badboyami powinniście gardzić a wy gardzicie dobrymi facetami co was kochają i szanują i zrobiliby dla was wszystko, czemu jestescie takie pojepane?