Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie utrzymuję kontaktów z nikim ze szkoły, ci ludzie zniszczyli mnie psychicznie

Polecane posty

Gość gość

do tej pory wychodzę z ciężkiej wieoletniej depresji i zaburzeń nerwicowych, ostatnio ''kolezanka'' z liceum mnie w*******a, trafilam na szmate na dworcu PKP...jechała na swoją wioche, z wózkiem i drugim malym dzieckiem u boku (ma 28 lat), pytala jak zyje, przedstawila mi swoje ''bobo'' i pyta sie A TY JAK, TEZ JUZ MAMUSIA BEDZIESZ BO TAK SIE ZAOKRĄGLILAS HIHI, taaa mam byc takim przegrywwem jak Ty , miec chłopa Janusza i zyc z tesciową w rudzerze w Wypisdowie, wygladac jak matrona :O ?! to juz wole byc odpicowaną mlodo wygladającą lalunią z deprechą :D Czy wy tez mieliscie/macie takich ''znajomych'' ze szkół dla ktorych jedynym osiągnieciem zyciowym jest ślub, dziecko, sprowadzane audi z niemiec, smartfon i wakacje raz w woku za parawanem ?

Gość gość
No tak...., ale kariery to ty też nie zrobiłaś. Szara myszka jesteś. Samotna do tego.

Gość gość
Pewnie inni też nie chcą utrzymywać z tobą kontaktu bo się wywyzszasz i wydaje ci się ze jesteś nie wiadomo kim. Młodość minęła a ty ani dzieci ani kariery. ..tylko frustracja wciąż taka sama

Gość gość
to juz wole byc odpicowaną mlodo wygladającą lalunią z deprechą smiech.gif hehehe ja to samo , rozumiem pocieszam :D

Gość gość
j [15:00 Nooo,o jakiej karierze mówisz kociaku? i te dzieci,faktycznie u nas w naszym kraju można zrobić taką karierę że hej.Jak nie ukradniesz pierwszego miliona:):):) to jej nie zrobisz,natomiast dzieci możesz robić i jeszcze dowali c***isek |+500,potem dzieci odrosną ,kasę zabiorą a kobitki będą beczeć bo ani pracy ani kasy.

Gość gość
no cóz lalka,nie wiem co ci tam w szkole zrobili, ale normalna to ty tez nie jesteś , masz w sobie dużo jakiejś złości, podłości, nieadekwatnie reagujesz do sytuacji. Czy przypadkiem to że ciebie nikt nie lubił nie wynika z twoich reakcji i zachowań-wydajesz się prostacka, zawistna, i po prostu bardzo zła na wszystko i wszystkich w środku. Na terapię panna

Gość gość
Na tamtych ludzi jeśli Cię gnębili w przeszłości miej wywalone. Odwracaj się bez słowa, po co zamieniasz nawet słowo z obcymi?

Gość gość
Pycha i arogancja kroczą przed upadkiem.