Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDzik

Witam pomożecie?

Polecane posty

Gość gośćDzik

Witam mam prawie 17 lat moja dziewczyna 15 bardzo chcemy się kochać oboje nie że tylko ja.. Ona już raz to robiła z rok temu niestety z przymusu przez takiego typa... (Nie ważne..) Jest dorobna i niska chcemy sex klasyczny i analny .. Co polecacie by Jej to nie bolało ? By było to dla niej Przyjemne .. sexu banalnego nigdy nie uprawiała a pierwszy raz miała z gościem o rok starszym .. więc co możecie mi polecić i doradzić ? Z góry dzięki

Gość gość
specjalistą od analnego jest Polański

Gość gość
Najpierw to sobie słownik kup.

Jeżeli uprawiała seks z przymusu, to daj jej poczuć, że ją kochasz, że jest Ci bliska, że nie chcesz jej skrzywdzić, bądź delikatny. Jeżeli chodzi o klasyczny seks, to cóż. Nie jest już dziewicą, więc teoretycznie fizycznego bólu nie powinna odczuwać. Co nie zmienia faktu, że powinieneś być delikatny i czuły. Jeżeli chodzi o seks analny. Hmm to miejsce nie jest przystosowane do takich ekscesów, że tak powiem, więc dobrze jest zaopatrzyć się w jakiś żel czy lubrykat.

Gość gość
Poważnie? Ona w wieku 14 lat została zmuszona do sexu - gwałt na nieletniej/pedofilia. I teraz po takiej traumie mając lat 15 już się chce seksić?