Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NN13

Pragnę się zakochać

Polecane posty

Gość NN13

Dzieje się ze mną coś dziwnego, od kilku lat jakaś siła, jakaś energia mnie opanowała...Obecnie mam 23 lata. Do ok.20 roku życia małżeństwo, miłość między kobietą i mężczyzną, romanse, randki, seks były dla mnie przedmiotem pogardy i wywoływały u mnie pogardliwy uśmieszek. Jednak po maturze wszystko się zmieniło...Naszła mnie taka żałość, taka tęsknota....Zapragnęłam bliskości z mężczyzną. Pragnę tego z całego serca. Seks, który do tej pory wywoływał u mnie obrzydzenie, teraz zaczął mnie ciekawić i pociągać. Zaczęłam się zastanawiać, jakby to było zostać sam na sam z mężczyzną. Pragnę skosztować smaku pierwszego pocałunku, przytulić się do ukochanego, wyjść na spacer, trzymać się za ręce. Chciałabym kiedyś poznać smak seksu, wyjść za mąż, zakochać się, doświadczyć, co znaczy miłość do mężczyzny. Kiedy widzę obrączkę na czyjejś ręce, wywołuje to moją zazdrość i wściekłość. Codziennie zadaję sobie pytanie: dlaczego większość ludzi tworzy małżeństwa, związki, uprawia seks, a mnie nie było dane doświadczyć nawet pocałunku. Co gorsza, nie wygląda na to, żebym miała szansę kiedykolwiek zrealizować swoje marzenia. Boję się, że już dla mnie za późno, że umrę, nie doświadczając bliskości z drugim człowiekiem. Z przerażeniem patrzę na starsze kobiety. Boję się, że niedługo będę starsza, niedołężna, nieatrakcyjna i już nigdy nie poznam, co to ślub itd., o seksie nie wspominając. Co wywołało u mnie taką zmianę podejścia o 180 stopni? Czy jest już dla mnie za późno? Czy takie pragnienia są czymś złym? Czy seks jest brudny i zły?

Gość gość
znajdzie się....

Gość gość
przecież masturbujesz sie codziennie autorko

Gość gość
gdzies to juz widziałem, czy to kolejny copy-paste spam?

Gość NN13
Chcę poznać opinie różnych ludzi na ten temat

Gość 43 cm vv bicepsie
Nie jesteś jakas stara, bez przesady.Nie mam pojęcia jak ludzie się poznają , jak żyją razem i jak to w ogóle jest, serio. Ale seks na pewno nie jest taki zły, skoro bez niego ludzkość by wymarła już dawno...

Gość gość
załóż konto na portalu randkowym i jazda, naseksisz się na zapas.

Gość NN13
Myślicie że mam jakiekolwiek szanse na zawarcie w przyszłości związku małżeńskiego? Związki partnerskie mnie nie interesują, dla mnie jednak przysięga małżeńska coś znaczy.