Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina18

moja babka, stara wiedźma, narobiła mi mega wstydu przy facecie

Polecane posty

Gość karina18

nawet nie chce mi się tego opisywać bo to jest tak niewiarygodne że nikt w to nie uwierzy, napiszę tylko trochę, że zaczęło się od tego że jak przyszliśmy do niej do domu to najpierw z nim gadała, o jakiego fajnego chłopaka przyprowadziłaś, by mi mógł przemeblowanie w pokoju zrobić, i klepnęła go mocno w tyłek. On się strasznie speszył a ja się wściekłam, wzięłam go do drugiego pokoju i tam sobie z godzinę gadaliśmy, on był bez koszulki i akurat babka weszła i mówi że takich rzeczy to u niej w domu nie będzie, powiedzieliśmy że przecież nic nie robimy to ona powiedziała mojemu chłopakowi żeby poszedł do niej do pokoju i jej szafkę przestawił to będziemy sobie mogli robić co chcemy, ja mówię pod nosem - nie idź ale on oczywiście poszedł, dalej to już nawet nie będę pisała bo mnie szlak trafi. Zakończę to tym że ja jestem u siebie w domu a on nadal tam siedzi i ona go nie chce wypuścić.

Gość gość
To chyba nie babka narobiła wstydu tylko twój chłopak dał ciała skoro dał się babci uwieść. Swoją drogą to masz zaje -bi-stą babcię ,tylko pogratulować. Chłopak wybrał babcię a nie ciebie i dlatego jesteś wściekła

Gość karinaaa18
nikogo nie wybrał to jest przetrzymywanie wbrew własnej woli, on tam nie chce siedzieć jestem tego na 100% pewna, zresztą ona mści się za to że kiedyś ukradłam jej 3000 zł, zresztą ona nie jest normalna, np gdy robię coś na komputerze, i ona podejdzie to zawsze mi mówi żebym jej jakichś gołych chłopów wpisała albo ma jakieś zboczone żarty.

Gość gość
ja kiedyś będąc u swojej babci wychodząc z łazienki i miałem na sobie ręcznik a ona jak gdyby nigdy nic go pociągnęła, mówiła też że jak chcę to mogę się opalać nago za stodołą, że nikt mnie nie zobaczy, miałem wtedy gdzieś z 16-17 lat

Gość karinaaa18
Ja nawet nie mam słów żeby to określić, ludzie pewnym wieku powinni być już normalni, nie dziwię się że dziadek się z nią rozwiódł, a moja matka wcale nie lepsza od babki, co i rusz zmienia chłopów, wstyd mi za moją rodzinę

Gość karinaaa18
on jest przystojny ale nieśmiały, to może być dla niego trauma do końca życia, zresztą nigdy nie był z dziewczyną wcześniej a boję się że ona może go wykorzystać i będzie miał traumę do końca życia.

Gość gość
Na kilku filmach widziałem jak stare baby zachowują się w barach z męskim striptisem, nie wiedziałem że kobiety w takim wieku kręcą jeszcze takiie rzeczy 🖐️

Gość gość
ja bym to zgłosiła na policję bo to jest uprowadzenie