Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rak krwi?jestem zalamana....

Polecane posty

Gość gość
No i super dużo zdrówka dla coreczki

Gość gość
Chwała Bogu.

Gość gość
Kiedys pediatra uslyszala szmery nad sercem u mojego synka i straszyla mnie operacja tylko po to zebym zaszczepila dziecko na pneumokoki bo nie chcialam - byl ze mba w domu, nie chodzil do zlobka wiec nie byl grupie podwyzszonego ryzyka. Miesiac czekalam na konsultacje u kardiologa, naplakalam sie steasznie. Kardiolog wysmiala tamta lek. ze mnie tak straszyla. Dziecko zdrowe, ma 7 lat i serce jak dzwon. Zdrowka wam zycze i zebyscie zawsze trafiali na madrych lekarzy

Gość vumka
dziewczyny idźcie do szpitala Elbląska przy Szumockiej to nowoczesne miejsce, nowoczesna diagnostyka, Wykorzystywany jest tam jeden z najnowocześniejszych tomografów komputerowych, co przyśpiesza diagnozę.

Gość gość
Proszę powiedz mi czy morfologia udziecka 2,5 roku musi być na czczo. Mój syn też goraczkowal bez innych objawów. Mam skierowanie ale rano jest 20 osób kolejka

Gość gość
Zazwyczaj dzieci do lat 3 wchodzą poza kolejnością, dowiedz się. Tak powinien być na czczo.

Gość gość
Wariatki po co straszyłyście kobietę rakiem? Wydajecie wyroki przez internet? Ja pierdziele, trochę samokrytyki!!!

Gość gość
A ja powiem niestety z doświadczenia, że jeśli lekarz już po jednym badaniu sugeruje nowotwór to bardzo często coś w tym jest. Przykre i może nie to chciałaś przeczytać.. Sama gorączka również jest częstym objawem raka. xxxxxx Powinnaś się leczyć psychicznie ;////

Gość gość
nie musi byc na czczo