Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które szukają pracy dodatkowej lub stałej!!

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy przeglądam czasem ten dział bo sama jestem mamą i postanowiłam zaproponować pracę dodatkową lub jak kto chce stała . Praca polega na rekrutacji i reklamie . Nie ma specjalnych wymogów warunkiem jest zaangażowanie, dostęp do komputera, telefonu . Pracujemy on line , wtedy kiedy mamy czas . Zarobki zależne od zaangażowania Na początek mniej ok 300-500 zł ale z czasem dużo więcej. Wiem , że dużo kobiet ma problem ze znalezieniem pracy , opieką nad dzieckiem , pracuje za śmieszne pieniądze na cały etat , ma problemy podczas brania kolejnego wolnego bo dziecko jest chore. Sama to przechodziłam, na szczęście kiedyś zaproponowano mi taką pracę i teraz pracuję w domu , miesięcznie wyciągam ok 1600-2000 zł choć to i tak nie są wysokie zarobki w tym biznesie. To nie jest sciema, wszystko jest legalnie , praca w branży kosmetycznej , kto chce proszę o jakiś namiar do siebie , odpisze do wszystkich zainteresowanych .

Gość gość
Taak :D tak Avon lub inne takie to nie zarobek jeżeli nie ma się duuużo koleżanek które będą regularne kupować kosmetyki od ciebie.

Gość gość
Szukasz naiwnych do robienia z siebie kvrew spamerskich i pisania "używam xy od ohoho i jeszcze trochę, super dvuper, polecam", prawda? :O

Gość gość
Nie nie jest to Avon i nie jest to sprzedaż kosmetyków i zarobek rzędu 100-200 zł . Na początku jest mniej pieniędzy bo trzeba się sporo rzeczy nauczyć ale potem coraz więcej do kilku tys miesięcznie . Jak ktoś szuka pracy i ma ciężką sytuację to zapraszam .

Gość Cleo1976
Proszę o więcej informacji -cienistadolina@onet.pl Dla mnie i 300 zł to jest dużo.

Gość gość
To napisz po ludzku o co chodzi, nikomu się nie chce tracić czasu na coś, co się okaże piramidą fiansową albo innym wciskaniem ludziom g0wna :O

Gość gość
Sama napisz kontakt do Ciebie, kto zechce ten się odezwie. I napisz o co chodzi. bo take tajemnice to śmierdzą na kilometr, wyłudzaniem danych.