Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z racji, że jest rynek pracownika to postanowiłem mieć wyrąbane na moją pracę

Polecane posty

Gość gość

olewać krytykę i pracować wolniej, jak mi się podoba, rozśmieszają mnie ostatnie rozpaczliwe próby pracodawców w PL, żeby utrzymać dawne realia, sprzed pięciu lat, gdzie się pomiatało pracownikami, ich bezsilność jest śmieszna, straszą, odgrażają się, ściemniają, że generujesz straty (tak naprawdę robisz za trzech) i robią jakieś żałosne rotacje zatrudnienia, bo nie mogą się pogodzić z tym, że nie ma już jak dawniej, że hukniesz na pracownika i go to coś obchodzi. Dziś pracownik ma wyrąbane na robotę. Przyjeżdża do pracy piętnaście minut za późno, wychodzi pół godziny wcześniej, pali sobie fajki, jak przyzwoity człowiek i ma w d***e pracodawcę, który jest bezsilny. A będzie tylko lepiej, bo i tak coraz więcej ludzi w********a na zachód, otwierają się tu nowe miejsca pracy, a oni szukają wykwalifikowanych pracowników. Buahaha, mogą sobie chcieć. Ja już mam doświadczenie to mnie z palcem w doopie przyjmą gdzie indziej, a mojego starego ostatnio w zakładzie kierownik autentycznie błagał na kolanach, żeby się nie zwalniał i się aż bidny chłop poryczał.

Gość gość
No i dobrze, tak trzymać.

Gość gość
Przygłupów jest ci u nas pod dostatkiem, ale takich nikt nie zatrzyma w robocie.

Gość gość
Kto by tam za toba płakał, ani mądry ani solidny, na zmywak!

Gość gość
Zniszczyć wszystkich pracodawców i samemu sobie wypłacać pensje.