Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sytuacja....:s

Polecane posty

Gość gość

Niedawno spotykalam sie z pewnym facetem. Trwało to kolo 2 mies. Jakies 1,5 tyg temu postanowilam to zakończyć bo nie widziałam zbytnio zaangazowania ze strony owego pana ;) na początku było super,zabiegał był zazdrosny itd Ma on kolegę z którym ciaaagle przebywa. Ciągle do siebie d zwolnili,rozmawiali,chodzili na imprezy. Dodam ze oboje maja po 30 lat i ten jego kolega również nikogo nie ma co dziwne ,bo jest przystojny i przy kasie. Parę razy zaproponowałam aby pojechał z nami do kina gdy się akurat wybieralismy np na horror bo we3 będzie smieszniej. pan x robił głupie docinki w stylu:o wiedzę ze komuś x wpadł w oko no no itp. Do sedna :) parę dni temu dostalam smsa właśnie od jego kolegi w stylu co słychać blabla i czy nie chciałabym się z nim spotkać na jakieś piwko i plotki :o zamurowalo mnie. Spytalam się czy maja w zwyczaju takie wymienianie się pannami :o a on ze przecież nie byłam z x wiec to nie wymiana :o Oczywiście odmowilam Co o tym sadzicie? Czy to może być jakiś głupi test czy polece na tego kolege?? Nie jestem puszczalska i x bardzo dobrze o tym wiedział. z gory dziękuje za odp

Gość gość
on pewnie woli TO robić z kolegą a nie z tobą

Myślę, że prawdopodobnie skoro Ci panowie się tak trzymają ze sobą, to ta propozycja ma coś na celu. np rzeczywiście sprawdzenie Ciebie. Hmm no jeżeli chcesz, to idź, ale dla mnie to jest dziwna sytuacja i raczej na Twoim miejscu olałabym i jednego i drugiego. ;)

Gość gość
hehe no przeszła mi taka myśl ze mize jest gejem :p ale chyba nie stawały mu wtedy na widok baby :p

Gość gość
za kare mu nie połykaj śmietanki

Gość gość
panimikrobiolog Oni trzymają się ze sobą ze 20 lat są ze sobą bliżej niż ja z moja siostra. Czasem juz mnie irytowało ze wszędzie ten kolega się przewijał. I ten tekst:o ze przecież nie bylam z x wiec to nie wymiana :o nosz kuzwa...spalismy ze sobą calowalismy się spedzalismy czas :o Mimo ze nie byliśmy para,to sadzialam ze istnieją jakieś niepisane reguły ze panien z którymi spotykał się kumpel się nie tyka :o tym bardziej ze był trochę zazdrosny o niego. A teraz pozwoliłby na to zeby ten do mnie pisał?

Gość gość
kurde pomozcie mi to rozkminic no :p

Gość gość
zorganizuj 3kąt to rozkminisz :)

Gość gość
czy ktoś jeszcze pomoze?