Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
To że Karol nie zechciał żadnej z tamtych,że próbuje z inną-ok, tylko on za szybko za dużych słów używa. Przy Justynie potem sarze teraz Jagodzi mówi dokładnie to samo

Gość Gosc Och Karol
Sarenki Jagódki ja wszystkie was dziewczynki caałooować chce... :-)

Gość gość
no ja juz nie moge na Karola patrzeć, rozdziwiona japa i gada po raz trzecie to samo najpierw zakochał się w Justynie i mówił że to COŚ,później zakochał sie w Sarze i tez taki patos i że jest to COŚ i teraz trzecie raz, ta sama mina, ten sam zachwyt i mówienie że jest COŚ kurfa ,deja vu :O Oglądam to samo? cofnęli nagranie ? :O Tylko pytanie ile jeszcze będzie takich zachwytów ? A może on jest uzależniony od zachwytów,silnych bodźców i zawsze będzie tego poszukiwał ? Będzie miał stałą partnerkę i gdzies na jakimś spotkaniu towarzyskim spotka inną dziewczynę, rozdziawi japę i powie że czuje że to COŚ ? Że on wie że coś ich do siebie ciągnie ? Czuje to :O porażka

Gość gość
Karol żyje chwilą. To co poczuje "w tym momencie" ma znaczenie...

Gość gość
ja już bym wolała Piotrka od Karola Wiem że jest hejt na niego że nie ma auta,kwiatów i że w koszulce ale wolałabym jego niż Karola który wydaje mi sie że pragnie odlotu emocjonalnego.Może dlatego tez te imprezy i pije, często jest na kacu bo on potrzebuje emocjonalnego uniesienia a alkohol w tym pomaga .

Gość gość
karol nie moze ogladac reklam z ładnymi dziewczynami - bo moment i "COŚ się dzieje" :D dlatego władze w domu nad pilotem ma mama :D idąc ulicą też chyba oczy przesłania, bo od nadmiaru uczuc głowa boli :D

Gość gość
zacina sie

Gość gość
szkoda że sie zacina

Gość nie ma co ogladac02928
och karol... Facet jest zakochany w sobie...Czy ta nowa dziewczyna wie jak on potraktował tamte?Czarują sie na poczatku jak z kazdą.Za miesiac dziewczyna przejerzy na oczy ze to fleja,niedorosly dziecinny facet,trzymjacy sie mamy. Pani Rolniczka...hmmm.dziewczyna idzie na całosc.Tak go miala na dystans a teraz cmoki i jakies obiecanki.nono.Ciekawe cyz to szczere czy poporstu robią szoł przed kamerą. Pani BAazarowo-wsiowa ta co na zamku siedzieli. Dziewczyna taka brzydka,tania,prosta,ubrana jak na wiejską potancówkę.WLosy wiecznie tłuste.Makijaz jak z lat 80 tych, ale widac rolnikowi pasuje taka ordynarna wyzudana lala. Dziad Mikołaj tez dziadyga nie zdecydowany.Zabawił sie poflirtował z kazda,cmoki macanko i wraca do swojego krolestwa sam.Takie stare dziady nie lubią zeby ktoś im w kurniku rządzil.

Gość gość
to zrobię eksperyment, zrobię piękną laurkę ,powyklejam kwiatami, błyszczącym papierem,napiszę że jestem rusałką z łąki zroszonej ,użyję poetyckiego języka z patosem i wyśle mu do tego fotografia zrobionej komputerowo dziewczyny zbudowanej z jakiś oczu,nosa,dobranych z innych i na pewno poczuje to "COŚ" :D

Gość gość
Małgorzata wczoraj stwierdzila że "oczekuje od Pawła ze przeniesie si do niej" no ciekawe , rzuci wszytsko robotę w Szwecji i poleci, chyba trzeba trochę czasu, a co jak jej sie odwidzi po wspólnym zamieszkaniu? Zostanie chłopak na lodzie bez roboty w Szwecji...

Gość gość
Moze już o tym było ale napiszę jeszcze raz. Czy wam się podoba taki typ faceta jak ten młody Paweł. Nie chodzi mi o wygląd ale o charakter.

Gość gość
charakter w porządku ,normalny jest ten Paweł ,jeszcze młody dzieciak więc czego wymagać ? Kulturalny,zabawny,potrafi przytulić,wg mnie nie ma sie co czepiać U mnie na osiedlu takie chłopaki jak on to sie jeszcze uczą i kopią piłkę na orlikach a on juz poważny związek ze starszą dziewczyną

Gość ja żona rolnika
A ja powiem tak Karol młody , sam nie wie czego chce więc jego wybory są dziwne ale zrozumiałe . Natomiast zupełnie nie rozumiem Mikołaja , facet nie pierwszej młodości szuka wybranki serca , ok ma do tego prawo . Przyjmuje trzy dziewczyny , jest szarmancki , umie je zabawić by się w jego gościnie nie nudziły . Prześwietla każdą po kolei aż w końcu decyduje się na jedną z nich , międzyczasie bajerując drugą . To było nie w porządku , a to że nie pojechał na umówione spotkanie to już jest ponizej wszelkiej krytyki. Zachował się jak gówniarz , nie wiedzący czego chce i na czym polega dobre wychowanie i kindersztuba (a jest w takim wieku że powinien to wiedzieć ) . Sprawdza się tu skądinąd powiedzenie : Mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy !!!!!!!!!! Mikołaj to d**ek a nie mężczyzna (sorry za określenie )

Gość gość
gość dziś Tylko jaki on jest z charakteru? Wiesz to jest kilka minut w programie po montażu. Ja odnosze wrażenie że on wcale taki grzeczny i spokojny nie jest, tutaj pewnie ciagle skepowany kamerami/

Gość gość
gość dziś Błagam przestńcie pisać ze 4 lata to taka starsza kobieta-matko 15-20 lat to tak, 4 lata to nic. Znam małzenstwo gdzie ona 7 lat starsza i są szczesliwy juz z 10 lat ze sobą

Gość gość
Ciekawe czy jak jagódka odwiedzi karolka w następnm odcinku to znów bedzie jakas libacja????

Gość gość
a mnie jakoś Mikołaj nie dziwi ,nie zauważyłaś że wszyscy tzw "starzy" faceci w edycjach Rolnika tak samo sie zachowują ? Żaden z nich nie chciał kobiety w swoim domu.Jeden z poprzedniej edycji taki dziadziuś siwy co wybrał tę chrabiankę Drakulę to nawet Martę Manowską podrywał i powiedział że nie chce tamtych i że taka młodsza by mu się przydała i jakieś gesty do Marty. Nie wiem czego oczekiwałaś od Mikołaja ? Przeciez gdyby chciał to by już dawno miał kobietę i takie wszystkie dziadki są ,ja jakos nie jestem zaskoczona.

Gość gość
Marta Żmuda Trzebiatowska jest starsza od swojego męza też aktora Kamila Kuli starsza 5 lat

Gość gość
gość dziś Też uważam ,że 4 lata różnicy to jest nic.

Gość gość
weź już nie przeżywaj tego wieku, napisałam że starsza jest ale nie pisałam że to dziwne albo że to jest złe.Jakoś nerwowo reagujesz i wmawiasz że mam jakieś uwagi do różnicy wieku-nie mam żadnych to tylko słowo że jest starsza, wyluzuj i uspokój sie

Gość gość
Marta Żmuda Trzebiatowska jest tak piękną kobietą, że mogłaby mieć i z 15 lat młodszego.

Gość gość
paweł taki skromny chłopak i ok. ale na dłuższą metę może przynudzać,małgosia szybko przejmie inicjatywę i pawełek jest na to gotowy i pewnie tego chce,takiej dominy.Karol masakra ten koleś powinien se znależć faceta,który by mu przypierdolił tak żeby poczył to "coś" z resztą kto wie czy karolek nie pedałuje :-) mikołaj dobrze zrobił jak zrobił i ma fajną córke,piotrek też ma fajna dziewczynę i niech ją bierze bo ze swoim sobą ciężką mu będzie znależć inną.Zbysiu też znajdzie swoje "szczęście" i tyle w temacie

Gość gość
może Karolek lubi jak go jakiś byczek posunie w zad

Gość gość
Ktoś wyżej o Piotrku: "Wiem że jest hejt na niego że nie ma auta,kwiatów i że w koszulce" Moim zdaniem nadużywa się słowa hejt, albo używa niekiedy w niewłaściwym kontekście. Przecież jeśli ktoś wyrazi swoje zdanie kulturalnie, np. że ktoś powinien był odpowiednio się ubrać, kupić kwiaty, albo według kogoś jakiś uczestnik czy uczestniczka jest przeciętnej urody cze też zachował się nieelegancko, to nie jest hejt, bez przesady.

Gość gość
gość dziś Dokładnie hejt na czymś innym polega-a to zwykły komentarz tego co widzieliśmy na ekranie. No co nie przyjechała pekaesem? Przyjechał, był w zwykłej koszulce>? Był... wiec jaki hejt?

Gość gość
nie wiadomo co Karol ma w głowie ale może ma pragnienia na faceta.Gdy Justyna w oborze miała cyce wywalone i rozpiętą spódniczkę to on jakby był obrażony.Normalny facet by się uśmiechnął,nie musi tego chwalić ale by spojrzał a Karol jakby był obruszony i skrytykował Justynę że ubrała się niestosownie.Jakby był zazdrosną babą,to daje do myślenia.Robi jako florysta i jest taki emocjonalny, ma takę cio/to/watą psychikę

Gość gość
gość dziś nie wiadomo co Karol ma w głowie ale może ma pragnienia na faceta x Gdyby tak było, to nie zgłosił by się do tego programu.

Gość gość
ciemna krowo,zgłosił si ę żeby uspokoić rodzIcówi odebrać argumenty wioskowym