Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
brat Kaśki elegancko ubrany,wystylizowany i Piotrek no w takim podkoszulku i wytartych dżinach.trochę wstyd przyjść do rodziny w takim stroju, tak można się ubrać do sklepu,na rower.Wiadomo że ma taki charakter że nie lubi być w centrum uwagi ale trochę przyzwoitości trzeba mieć.:O

Gość gość
""nie wiadomo co Karol ma w głowie ale może ma pragnienia na faceta x Gdyby tak było, to nie zgłosił by się do tego programu.""" hahahahahahaha:D Nie znasz życia i mało wiesz

Gość gość
oj, skończcie doszukiwać się drugiego dna i sensacji tam gdzie jej nie ma; to że florysta to od razu nie wiadomo czy nie gej, co za stereotypowe myślenie...

Gość gość
nie chodzi o to,że florysta ale też nie trzeba być wielce spostrzegawczym,widać,że faktycznie życia tutejsze nie znają :-D

Gość gość
przeciez nie powiedziałam ze to gej, nigdy nie będziemy tego wiedzieć, jakie ma marzenia w głowie. To tylko przypuszczenie

Gość gość
zacina sie

Gość gość
A pamiętacie Ulkę z 1 edycji ? Pasowałaby do Karola hehe

Gość gość
pedały

Gość gość
karol zdawał się zmienić front co do justyny po tym jak zaeksponowała wdzięki w oborze, wtedy zainteresował się sarą "zakutą" w ogrodniczki on moim zdaniem kompletnie nie wie nic o związkach, poniekąd zrozumiałe skoro nigdy w nim nie był. ale w tym wieku to choćby z literatury pwoinien więcej wiedzieć...... co do urody, nie wiem, mi jego twarz wydaje sę jakaś taka dziwna......

Gość gość
mi się wydaje że faceta idzie zawsze poznać że chce kobiety, widac jak patrzy.Jaki by nie był ale widać zawsze.Widać po Pawle,po Piotrku,po Mikołaju, po Zbyszku.Natomiast nie można tego powiedzieć o Karolu, on bardziej przypomina taką przyjaciółkę kobiet.Na każdą tak samo reaguje,takie wyreżyserowane zachowanie żeby spełnić oczekiwania oglądających,rodziców.I to oburzenie że Justyna buja cycami, jakieś dziwne.W końcu facet wolny ,nie jeden by zawiesił oko, ucieszył się , uśmiechnął, puścił oko czy poflirtował dla żartu.Natomiast Karol był zniesmaczony i odwrócił głowę w bok ,dla mnie to podejrzane.

Gość gość
Gdyby tak było, to nie zgłosił by się do tego programu.""" hahahahahahahasmiech.gif Nie znasz życia i mało wiesz n A ty jesteś lesbą, bo ja tam mówię :)

Gość gość
Może się ujawni za 5 albo 10 lat :D

Gość gość
no ale skąd masz wiedzieć czy jestem lesbą? Przecież nie oglądałaś mnie w odcinkach co niedzielę ? zastanów sie nad logiką tego co piszesz

Gość gość
W sumie za tydzień nic specjalnego Gośia i Piotr pojada na randki, Jagoda przyjedzie do karola, Zbychu tez gdzieś pojedzie, tak naprawde najważniejszy odcinek za 2 tygodnie!!! Finał, beda wszyscy bedzie RŻEŹ!!!

Gość gość
z tej edycji to wyszła jedna wielka beka ,normalnie tylko u Gosi i Pawła

Gość gość
jagoda jest podobna to tego faceta z kabaretu "jurki" ale jest spoko,fajna dziewczyna,tyle że dziewczyna....

Gość gość
Jakbym miała 25 letniego chłopaka w wieku 28 to bym się ze wstydu spaliła. Tym bardziej że to chłopiec a nie facet.

Gość gość
jagody szkoda na Karola jest ładna, ma wdzięku, urok, budzi zaufanie :D ale tak jak już tos napisał trochę zniszczona jak na sój wiek, te zmarchy przy ustach..... opadający lewy kącik ust, twarz smutna, jakby zdepresjonowana, uśmiech niby jest ale oczy zdają się smutne. nie wiem, może ona po jakiś cięzkich przejściach... powinna poszukać prawdziwego mężczyzny, a karolek niech szuka dalej "CZEGOŚ" :D

Gość gość
a ile ma jagódka lat ?

Gość gość
Pewnie i ta Jagoda jest ok, tu nie chodzi o nią, tylko o to co Karol odstawia taka prawda. Ciekawe jak się czuła ogladajac sceny z Justyną i sara-i czy dotarło do niej ze karolek pier... im to samo co teraz jej

Gość gość
ja piernicze ona na prawde jest podobna do faceta z kabaretu Jurki :D ale i tak śliczna z niej dziwczyna :) ma dużo uroku osobistego i ładnie się ubrała :)

Gość gość
może to on i nas w c***a robią,a monika to pewnie była przebrana marta manowska

Gość gość
gość dziś było podane że 30, ale dla mnie wygąda dużo starzej

Gość gość
jak 30 to nie ma tragedii,może faktycznie lekko podniszczona albo po prostu taki typ urody

Gość gość
ogólnie taka fajna bo taka inna,taka inna bo taka podobna do faceta z jurki,taka podobna bo ten sam typ urody,taki rozlazły buldog angielski ale w pozytywnym znaczeniu,fajna jest

Gość gość
i dobrze ze trafiłą na karolka bo ten porzuci ale przynajmniej nie wykorzysta :-)

Gość gość
dziś Niby dlaczego? Jeśli chodzi Ci o różnicę wieku między Gosią i Pawłem, to 4 lata nie jest dużo. Bardziej liczy się dojrzałość emocjonalna obydwojga, o to by nadawali na podobnych falach, pociągali się wzajemnie i mieli podobne spojrzenie na związek i życie, a nie to że Gosia jest starsza czy młodsza.

Gość gość
Czy Jagoda fajna czy niefajna to trudno oceniać po jednym odcinku. A wygląd? Ważne że podoba się Karolowi.

Gość gość
4 lata to nie dużo,jak ona ma 34 a on 30 to i owszem w tym konkretnym przypadku róznica nie daję sie nie zauwazyć ale pawełek lubi panie z twardą ręką a gosia chłopców więc powinno im byc dobrze

Gość gość
ona jest fajna z takiej fajności,którą ocenia się od razu,a czy jest fajna jako człowiek,partnerka czy koleżanka to nie ocenisz po jednym czy dwóch odcinkach