Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To obejrzyj raz jeszcze. Pierwsze ujęcie jak się Gosia wita się z mamą Pawła, rozmawiają i pod koniec widać, że Gosia się wycofuje.W drugim ujęciu już wchodzą do domu i mama Pawła już targa sporą pakę a Gosia te kwiaty od Pawła. już Ty się o Gosię nie martw, ona wie jak się zachować. A, że się młodzi stęsknili to najpierw musieli się wyściskać i wycałować a potem o podarki się zatroszczyli. A przed łososiem to mogła być przystawka, a po daniu głównym kawa i deser, tylko Ci nie pokazali. Albo młodzi uciekli z domu żeby się swobodnie obściskiwać :)

Gość gość
gocha to ty?

Gość gość
już się gocha tak nie emocjonuj, nadmiar emocji szkodzi :) na angraniach momentami toaż ci tchu brak :) spokojnie, cieszymy się z tobą że taki przystojny młodszy o 4 lata chłopak się tobą zainteresował :) powodzenia!

Gość gość
gość dziś Ty zazdrośnico nie udawaj , że się cieszysz tylko bierz się za pisanie listu. Kolejna edycja się zbliża. Możesz jeszcze spróbować do Mikołaja, jak nie jesteś od niego starsza to będzie z wiekiem po Twojemu -"jak Bóg przykazał" ;) W starym piecu diabeł pali może i Ty użyjesz jak Gosia z Pawłem.

Gość gość
Ktoś wyżej pisał coś w stylu, że nie ma sensu wybierać do tego programu kandydatów w starszym wieku. Ja też doszłam do podobnych wniosków po ostatniej edycji. Początkowo myślałam sobie: o, super, że są też starsi panowie, przecież oni też chcą być szczęśliwi, mieć kogoś u swojego boku. Teraz jednak, po tych czterech edycjach, mam wątpliwości czy tacy rzeczywiście szukają kobiety czy zgłosili się do programu w innym celu. Sądzę, że rolniczka starsza pani miałaby czystsze intencje. Ale znowu do takiej kobiety pisaliby pewnie mężczyźni owdowiali albo starzy kawalerowie, którzy też nie szukaliby miłości, a bardziej kogoś kto im ugotuje i ich opierze.

Gość gość
ja na prawdę cieszę się że jak to ujęłłaś "używasz" z pawłem ale dziękuję może i ja "użyję" , faktycznie może mnie napisanie listu jak i ciebie "uratuje" :) niezmiennie-powodzenia :)

Gość gość
a czemu myślisz że udaję że się cieszę? :)

Gość gość
A tam jaracie sie Gosią Ewcią czy Pawełkiem,ja czekam tylko na moment w którym Karol znów da tak ostro w palnik...

Gość gość
a ja tam kibicuje Malgosi i Pawlowi. Fajna paea i niech im sie wiedzie :) I tylko u Malgosi bylo bez cyrkow, dodatkowych na boku kandydatow itp.... Maikolaj szkoda, ze nie pojechal na rewizyte, bo choc z kultury mogl jechac a nie tak wystawiac kobiete. Nie bylo to mile i zacowal sie nie jak dzentelmen. A Teresa fajna kobieta z klasa. Mila swietna sukienke swoja droga. No i zadbac o siebie potrafi. Ladna fryzura, bizuteria, makijaz no i wspomniana sukienka. Babka z klasa jednym slowem. Reklame sobie zrobila w tv, moze sie zglosi do niej ktos powazniejszy niz Mikolaj. Bo jemu to raczej mlodki i poczynanie w lozku w glowie , a nie zwiazek

Gość gość
Mikołaj myśli że jest drugim Trampem , że przyjedzie piękna MELANI 40LETNIA ,Panie Mikołaju dom , kawał pola to nie wszystko , widziałam lepiej , trochę pokory, bo ziemia , dom , to nie wszystko

Gość gość
Mikołaj myśli że jest drugim Trampem , że przyjedzie piękna MELANI 40LETNIA ,Panie Mikołaju dom , kawał pola to nie wszystko , widziałam lepiej , trochę pokory, bo ziemia , dom , to nie wszystko

Gość gość
Nie pwoinna dawać już starych-najlepiej w tej edycji ogladało sie Karola i Gosie-wiec w takim wieku niech dają, góra do 50-tki

Gość gość
Nie,n ie, nie - baby są jednak nudne i małolaty też a stare chłopy i ich kandydatki są bardzo ciekawi, bardzo!!!! Tylko nie wiem dlaczego oni się w końcu wycofują, przecież samotna starość musi być smutna ile czasu ma się na emeryturze noi można sobie pomagać nawzajem podczas chorób, kupować leki itp. na starość zupełnie nie opłaca się samotność! Eugeniusz źle zrobił, że zrezygnował z Liliany.

Gość gość
dziś Babeczki w każdej edycji były fajne. Takie wyluzowane. One chyba już wiedzą, że w życiu nie ma sensu przejmować się tym "co ludzie powiedzą". Że trzeba być sobą i łapać każdą dobrą chwilę. A w relacjach damsko - męskich nie ma się co certolić i bawić w podchody, bo szkoda czasu;) Szkoda, że trafiały na takich niezdecydowanych facetów.

Gość gość
Tęsknie za Ewą :-(

Gość gość
Ewka zluzuj w końcu majty!

Gość gość
Łatwo Ci mówić zluzuj jak ja znowu glodna, a guma coraz bardziej zaciska. Ewa.

Gość gość
czy macie może zwiastun odcinka następnego ? umieram z ciekawości, dokąd Gosia z Pawłem pojadą na randkę!!!!!

Gość gość
a ktoś wie, co się dzieję z tymi ludźmi, którzy nie dostają się do programu? czy oni w ogóle dostają listy, które ktoś do nich napisał? jeśli dostają, to może warto by pokazać co się u nich dzieje?

Gość gość
gość dziś do Opola, słabo im dali

Gość gość
że na fistiwal w Opolu? ło

Gość gość
festiwal był we wrzesniu ani na poczatku sierpnia

Gość gość
to co oni tam w tym Opolu za atrakcje mieli ?

Gość gość
gość dziś A jakie atrakcje potrzebne zakochanym. Na insta Małgosi widać, że sami sobie dużo atrakcji wyjazdowych zapewnili, nawet Szwecja była :) Atrakcji to Piotrek z Kaśką potrzebują bo nawet nie mają o czym rozmawiać. Ciekawe gdzie Karolek z Jagódką i czy alko przed nim pochowali ? No i samotni panowie ? Co z nimi ?Też jakiś wyjazd był ?

Gość gość
Mirek Fajfus to leć do Włoch ...

Gość gość
Mirek Fajfus bo tam jest teraz Sara

Gość gość
Justa i Sara to wielkie przyjaciółeczki teraz-wrzuciły nowe foty

Gość gość
Wielki LOVE w tej edycji 3 zakochane pary-chyba na to czekali prodecenci i władze TVP, szkoda tylko ze 2 pary to sciema-bo znali się wcześniej.

Gość gośćnm
Zbychu tragedia. Już to widzę, te podróże Zbyszka. Nie ma opcji żeby coś się u niego zmieniło.

Gość gość
Mikołaj tragedia. Co to miało być..... listy listy listy. Chłopie Daj se spokoj