Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Nie podoba mi się jak się ubrał Paweł. Wystroił się jak stróż w Boże Ciało. Za to Karol bardzo fajnie. A Piotrek, nie, tym razem nie w koszulce, jak ktoś wyżej się zastanawia, w marynarce był.

Gość gość
gość dziś Młody jest to i hormony buzują. U Małgosi przy chłopakach nie kozaczył bo jak by go nie wybrała to byłby obciach. Ale na randce jakieś przytulenia próbował uskuteczniać. I lepiej na tym wszedł niż Dawid z całusami za poziomki ;)

Gość gość
A pod marynarką T-shirt! :D

Gość gość
gość dziś A gdzie widziałaś wszystkie zdjęcia ? Daj link.

Gość gość
Z bazarku :P

Gość gość
gość dziś Moze i on sie tak ubrał-ale zaplanowała Małgorzta-widac jak ona sama wszystko zgodnie z trendami, więc i za niego sie wzieła. Aczkolwiek on mi sie bardzo podobał w 2 odcinku jak przyjechali wtedy na pierwsze spotkanie-tam wygladał super wtedy

Gość gość
Gośka miała usta i paznokcie w kolorze marynarki Pawła-ona tak to wszystko zaplanowała ze szok

Gość gość
z jakiego bazarku?

Gość gość
Na Interii też są foty-najgorzej Kasia1 i Emilka od Piotra-w tanich bazarowych i za małych sukienusiach-wieś tańczy i śpiewa. Gośka przy nich to KLASA!!

Gość gość
O kroworzęsa Kasia będzie :D

Gość gość
a gdzie EWA sie pytam????

Gość gość
Ewa po blamażu słusznie się nie pokaże już w tv

Gość gość
Małgosia podeszła profesjonalnie do tematu, oboje z Pawłem bardzo elegancko choć nie jestem przekonana czy ten krój marynarki jest odpowiedni dla tak dobrze zbudowanego mężczyzny. W programie miał taka luźniejszą niebieską marynarkę w której bardziej mi się podobał. Piotr w błękitach OK ale dżinsy mógł sobie na tę okazję darować. Karol zbyt niedbale, klapy marynarki tak się układają jakby to miała być kurtka, spodnie mało eleganckie. W podobnym stylu Zbyszek ale trochę lepiej się to na nim prezentuje. Pytanie co z paniami uczestniczkami.Bo na zdjęciach mamy tylko trzy gracje od Piotra. W necie widziałam zdjęcie Kasi 2 w czarnej sukience, chyba z tej samej uroczystości. Na kolejne zdjęcia pań trzeba czekać :( Mam nadzieje, że wszystkie dojechały i będzie wesoło :P

Gość gość
Mikołaj w klasycznym garniturze OK. Mógł tylko buty lepiej wypastować :P

Gość gość
no buty masakra...

Gość gość
No to się panny od Piotra wystroiły. Emilka chyba pozazdrościła kreacji Moniki z pierwszego dnia na wsi. Ale czerwona wersja z koronkami i ogonem prosto z bazaru niewiele ma z nią wspólnego. Kasia 1 jak w koszuli nocnej a Monika miewała lepsze kreacje na wsi. Czy Emilka i Kasia1 były takie szerokie wcześniej czy to takie zdjęcie ?Przy nich Kasia 2 wydaje się filigranowa. Sukienka bez szału, średnio leży ale może to zabieg celowy żeby coś ukryć ? Tak jak u Piotra musi być coś - zamszowe czerwone buty, kiepskiej jakości i jakby za duże, psują efekt.

Gość gość
Jak myślicie, za ile Ewa kupiła sukienkę na finał ?

Gość gość
Kasia 2 mogła sie uczesać na finał, winiarz umyć buty,a Emilia to masakra do kwadratu

Gość gość
Intrygują mnie buty Piotra a raczej ich biała podeszwa. Czyżby tenisówki ?

Gość gość
To chyba najgorsza edycja....

Gość gość
A Ewunia i Iwonka ......nie będzie ich

Gość gość
Mi bardzo podoba się Zbyszek....nie z wyglądu tylko jako człowiek. Nà super charakter..... z kimś takim można myśleć o rodzinie. ☺

Gość gość
Ciekawe czy ułoży sobie z kimś życie. .....

Gość gość
No....pewnie okaże się w świątecznym odcinku

Gość gość
Mikołaj Stary zbok......Tylko chyba erotoman gawędziarz. Piotr pustak Karolek chyba gej. Tylko Małgosia i Zbyszek normalni.

Gość gość
super charakter ma Zbyszek ? Śmieszy mnie że jak ktoś jest małomówny,taka memeja, na wszystko sie godzi,nie ma swojego zdania to zaraz musi uchodzić z super charakter :O a w rzeczywistości przeciez nie wiesz co on ma w głowie

Gość gość
Ciekawe jaka będzie kolejną edycja

Gość gość
jakoś w połowie listopada mieli nagrywać świateczny odcinek-czyli na dniach juz

jak zobaczyłem rodzinę Kaśki od Piotrka to szok...niedowierzanie :o ona w ogóle do nich mi jakoś nie pasuje, swoją drogą jej brat fajny facet widać w nim to coś, że ogarnięty i w ogóle, a Piotrek to taki nieokrzesany przy nich chop, wieśniak nawet koszuli nie założył na taką bądź co bądź dość podniosłą okoliczność masakra :o jak się to ogląda to czuje się nawet dziwne zażenowanie ich rozmową z nim :o