Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
No ja czytałam gdzieś, że dopiero się rozwodzi.

Gość gość
Paffcio na finał się odjebał jak stróż na Boże Ciało-kto wie może się oświadczał na tym finale??

Gość gość
Ja kibicuję tylko Gosi i Pawłowi bo reszta to porażka......I fikcja Ten pustak Piotr .....

Gość gość
A ja slyszłam że w kwietniu ślub Małgosi i jej wybranka

Gość gość
Ja kibicuję tylko Gosi i Pawelkowi .....reszta to porażka. A Piotr.....brak słów pustak trafił na pustaka

Gość gość
Masz rację z tym Piotrem i Kasia. On tylko głupio się uśmiecha nic nie potrafi powiedzieć. ...porażka

Gość gość
Dla mnie też tylko Małgosia i Piotr. Trzymam kciuki niech im się uda. Piotr i Kasia - już nawet nie chodzi o to jaki on jest, no prosty chłopak, co tu się czepiać. Gdyby ona przeszła normalną drogę, pięć dni w jego domu z innymi, to choćby nawet była podstawiona to nic bym do nich nie miała. Skoro tak się dobrali to co mi do tego. Ale to jej nagłe wejście jest nie fair wobec pozostałych dziewczyn. No nie chce mi się ich oglądać. A od Karola to w ogóle mnie odrzuca. Śliski, nieszczery facet. Szkoda tej Jagody bo chyba jest mega naiwna. Jeżeli obejrzała wszystkie odcinki i nadal wierzy w Karola to coś tu nie gra ... A dwaj pozostali panowie to wiadomo. W finale ciekawie będzie jedynie zobaczyć a raczej posłuchać ich panien. Tak, właściwie tylko dla Małgosi i Pawła warto to jeszcze oglądać.

Gość gość
gość wczoraj A gdzie to słyszałaś ?

Gość gość
W d ....

Gość gość
Mnie interesuje tylko Zbyszek..

Gość gość
No Co Ty ... a Mikołaj ha ha he

Gość gość
gość dziś To w czym problem. Ma konto na FB i Sympatii. Napisz do niego, może to Ty jesteś mu przeznaczona.

Gość gość
Lubie

Gość gość
Emilka pulchna zgrabna to ona nie jest, krępa, za szeroka w taki - ogólnie w całym tułowiu, od tyłka w dół węższa. kaśka ma za chude nogi do reszty i wygląda mega staro i na palaczkę :) Monika jest zgrabna, taka zdrowa nie za chuda, ale z zachowania to ona jest trochę taką ciotką ;)

Gość gość
Trochę to dziwne.Piotr do domu zaprosił trzy duże panny a na koniec wylądował z Kasią która przy nich wydaje się filigranowa. Może celowo żeby nie była zazdrosna.

Gość gość
Monika z nich najstarsza 40 lat,a Emilia 28

Gość gość
No właśnie, jeszcze ta rozbieżność wieku u kandydatek Piotra. chyba wybrał na odczep się bo i tak wiedział jaki będzie scenariusz.

Gość gość
ja juz na to patrzec nie mogę :O

Gość gość
Brawo! 4,5 mln widzów ostatniego odcinka TVN i jego Azja Express zaledwie 1,3 mln. Krew ich zalewa

Gość gość
Chłopek-roztropek to bardziej do Zbyszka pasuje, choć ogólnie nie mam nic do niego i dobrze mu życzę. Jak się tak przyjrzałam wnikliwie, to zdecydowanie najlepiej z mężczyzn wyglądał w finale pan Mikołaj. Nawet skarpetki do całości potrafił dobrać. Widać dobry gust, obycie, no i nie oszukujmy się, ale i pieniądze. Na drugim miejscu uplasowałabym Karola, którego tak się czepiacie. Moim zdaniem ubrał się stosownie do okazji, nie przesadził z elegancją. Wygląda młodo, taki styl mu pasuje. Na trzecim ex aequo - Piotra i Zbyszka:) Jeśli nie liczyć Pawła. Tak to on byłby na trzecim. Niby wszystko się w jego stroju zgadza, ale chyba leciutko przesadził z tą aksamitną marynarką i muszką. Na odcinek świąteczny mógł się tak odpicować. Wtedy taka elegancja byłaby na miejscu:)

Gość gość
ten Zbyszek to pewnie chciałby jakąś miss Polonia albo modelkę, widać mu kałdun że aż koszula nie leży dobrze,lubi se podeżreć i nic nie trenuje ale kobieta dla niego musi byc piękna,mądra,wykształcona, siedzieć w domu, pracować dla niego jako księgowa i jeszcze dziecko urodzić w zamian za możliwość mieszkania w jego domu :O i irytuje mnie że babki uważają że jest super tylko dlatego że jest cichy,małomówny i niepełnosprawny :O

Gość gość
Słuchajcie mieszkam nazwijmy to "w okolicach" skąd jest Małosia i to jest fakt że ona wychodzi za maż w kwietniu za tego chłopaka z programu, dużo ludzie mówią o tym

Gość gość
wow,napisz coś więcej, czy widzicie ich razem w okolicy ? czy on u niej mieszka ?

Gość gość
Na finał chyba nie przyjechała ani Ewa, ani Iwona. Ciekawe dlaczego, ale pewnie Zbyszkowi było przykro:( U Kasi 1 nadal rządzą rzęsy;)

Gość gość
gość dziś Myślę że Ewcia była ;) Sory zdjęć też nie ma a na FB wrzuciła foto z finału z Anią i Justyną-co prawda szybko je usuneła-ale była na finale wiemy