Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
Całkiem możliwe że nie wie jak się zachować przez kamery

Gość gość
gość dziś Popieram w 100 %. Wiadomo, że producenci naciskali, bo chcieli podgrzać atmosferę. Tymczasem Małgosia z Pawłem fajnie z tego wybrnęli. Normalne, że jak ludzie zakochani ląduję w łóżku i jest im dobrze to potem trudno im ręce od siebie oderwać. Fajnie, że się tak dopasowali :)

Gość gość
Wszystkie takie zdziwione, że nic nie wyszło. A co miały wyjść jak potykają tym rolnikom stare baby pod i po 30 i nad czym ci faceci mają się zachwycać. Już się rozlatują i co te zmarchy mają ich rzucić na kolana. Nie wiem ile jeszcze ta telewizja będzie zaklinać rzeczywistość. Facet to się może zauroczyć szczerze tylko w młodej dziewczynie, a nie starzejącej się pannie.

Gość gość
Wątpię, że przez kamery. Nawet Zbychu mamałyga bardziej otwarcie i luźniej się zachowywał, niż ten napakowany sztywny kloc, co królował w dyskotekach. Gdyby tak go kamery spinały to by się nie zgłosił do programu. Rozumiem przy pierwszych nagraniach, ale helloł, który to już odc i po ilu godzinach nagrań? A on dalej drętwus, który nawet zdania wykrzesać nie potrafi. To już młody sto razy bardziej męski niż on. Facet, który wstydzi się publicznie dotknąc swoją kobietę musi mieć cos z garem nie tak. Czego się boi? Co koledzy powiedzą, że ktoś go wyśmieje? Mentalne gimnazjum i tyle, a nie kamery. Jak można nie mieć nic do powiedzenia?? Laska wymyśla już cokolwiek, a on nic?? Tyle lat na karku, nawet głupią historyjkę z przeszłości zarzucic, a on nic, on nawet nie wie gdzie kobietę zabrać! Tragedia

Gość gość
Powinni po prezentacji wizytówek wywozić rolników na bezludną wyspę żeby do zakończenia programu nie poznawali kogoś na boku. Przecież ten cyrk z tym głupkowato uśmiechającym się Piotrkiem i jego wybranką to żenada od której przechodzą ciary. To samo Kajojek - tutaj z kolei ukrywają jego prawdziwą orientację robiąc kolejny cyrk czy co ? Dobrze że chociaż Zbyszkowi i Mikiemu nie dokręcają dziewczyn z boku. A te zakochane "rodzeństwo" to przesłodzone i sztuczne jak słodzik chemiczny.

Gość Antykajojek
Powinni po prezentacji wizytówek wywozić rolników na bezludną wyspę żeby do zakończenia programu nie poznawali kogoś na boku. Przecież ten cyrk z tym głupkowato uśmiechającym się Piotrkiem i jego wybranką to żenada od której przechodzą ciary. To samo Kajojek - tutaj z kolei ukrywają jego prawdziwą orientację robiąc kolejny cyrk czy co ? Dobrze że chociaż Zbyszkowi i Mikiemu nie dokręcają dziewczyn z boku. A te zakochane "rodzeństwo" to przesłodzone i sztuczne jak słodzik chemiczny.

Gość gość
On był tak speszony, że kobieta koło niego w samochodzie siedziała, że aż nerwowo wykręcał głowę w okno i udawał, że na kukurydzę się napatrzeć nie może, przykrywka "zboczenie zawodowe", albo to "te szyszki z tego roku" nosz kuźwaaaa hahaha Początki znajomości, zauroczenie to facet powinien nie móc wzroku oderwac od kobiety, a nie w krzaki się gapić. Albo tak jak młody rąk oderwać od niej. A nie kijek jej zabierać i wyrzucac bo on się "lubi droczyć" albo łazić jak struty i za karę na te randki

Gość gość
Myślicie że Zbyniu faktycznie kogoś poznał czy to sciema?

Gość gość
00:12 ściema, poczytaj na poprzedniej stronie. Odc byly krecone latem, a Zbychu niby poznal laske, ktora ogladala juz program i jest zachwycona jego mamusią. Taka mala niespojność

Gość gość
Małgosia i Paweł byli w moim Opolu:), na Piastowskiej moja mama pracowała niedaleko, tym mostem często wracałam ze szkoły, tylko kiedyś nie było tych kłódek zakochanych, też mam na imię Małgosia, pozdrawiam

Gość gość
Piotr szybko jadł chleb z dżemem, wolał najeść się niż gdzieś jechać z dziewczyną, nic dziwnego, że robi się grubszy, pokazali straszny zamek i te głowy w wiadrze, ale romantyczne:D

Gość gość
Ten Piotr to takie DREWNO ze ja pier... Nie zgladam nikomu do łóżka,ale jeśli on jest taki drewiany i tam to masakra... Natomist Gośce to zazdroszcze, młody chyba mocno zaszaleć lubi ;)

Gość gość
W sumie ten Piotr to ten sam typ co Zbychu. Tyle, że Zbychu trafił na twarde babki, co faceta a nie peeezdy szukają. A Piotrowi trafiła się taka co sama inicjatywę przejęła. Widać od razu, że doświadczenia z kobietami mu brak i potrzeba mu takiej co to decydować o wszystkim bedzie, lącznie z tym gdzie na urlop ma ją zabrac. On jej pierwszy nawet nie dotknie, to ona musi wszystko robic, nawet prowadzic monolog. W lozku upila go, siadla na niego, no ale ze koles niedoswiadczony to spuscil sie po 5 sekundach i dupa blada, laska nie przewidziala, ze koles nawet tego nie potrafi kontrolowac, wiec zaciazyla i teraz juz musi z nim zostac.

Gość gość
Zbyszek woli głaskać kota niż być z kobietą w związku, jestem żywsza od niego i wyglądam młodziej, jak córka przy nim

Gość gość
00:24 Ewunia to Ty Ja he he

Gość gość
ogladalem dzisiejszy odcicnek z zażenowaniem i irytacją :o zresztą jak każdy poprzedni..

Gość gość
00:21 serio masz jakies watpliwosci w tym temacie? Takie rzeczy widac od razu po zachowaniu faceta, a czego oczekiwac od kolesia, ktory o flagach na zamku czy szyszkach gada, macha nogami na lawce i wyrzuca lasce patyk zamiast komplementowac ja, przytulac, calowac, a on jedyne to spocić i odwrocic glowe potrafi? Po Pawelku od razu widac jaki namietny jest:D

Gość kobiecykarol89
zazdroszcze Gośce młodego Pawełka, z takim to ona się nie ponudzi, a i przyjemności sprawi ;)

Gość gość
Żadna Ewunia, tylko Małgosia, jestem jego rówieśnicą

Gość gość
U Karola nie widzę zainteresowania tą kobietą - ani razu na nią nie spojrzał jak na kobietę. Czy ona tego nie czuje?

Gość gość
cały odcinek nuuudy jakich mało-najciekawszego czyli co sie działo w nocy nie pokazali ;) Jesli chodzi o mnie to właczyłam sobie powtórkę-ale tylko na koniec na zapowiedz kolejnego odcinka-i lukam kto jak na finale

Gość gość
Czemu sie czepiacie mamy Zbyszka akurat? Przeciez WSZYSCY ci rolnicy oprocz MIkiego ) mieszkaja z rodzicami.Pozostalym ci rodzice nie pzreszkadzają?

Gość gość
Paweł jest miły, kocha zwierzęta, Małgosia też, życzę im szczęścia:)

Gość gość
Też nie widzę u Karola zainteresowania Jagodą. Nawet jak ją przytulał to bardziej po przyjacielsku, niż jak mężczyzna, który pali się na widok kobiety. Pewnie wolałby innego faceta, może Zbysia?

Gość gość
22:04 co w tych czasach jest dziwnego w odwołaniu ślubu? Słyszałaś o zdradzających, przemocowych lub pijących, facetach/? Swoją drogą żeby się nie okazało, że trafiła na pijaka. Te jego wiecznie szkliste oczy są podejrzane.

Gość gość
Piotr zachowuje się jak burak, taki wsiok z niego, śmieje się głupio tylko, niech wykrzesa z siebie coś, a nie jak robot siedzi

Gość gość
00:34 nikt się nie czepia mamy Zbyszka. Poczytaj jeszcze raz komentarze, a potem ewentualnie narzekaj

Gość gość
A mnie zastanawia mocno zachowanie Jagody. To co mówiła, że ma pracę w szkole, a w każdej wolnej chwili jedzie na "saksy" do Norwegii świadczy o tym, że to dziewczyna z głową na karku. Trochę to dziwne, że taka dziewczyna nie zauważyła, że chłopak nie jest nią zainteresowany, no może tak jak każdą z wielu koleżanek..

Gość gość
Piotr wygląda na taką cichą wodę. Niby milczy, niby spokojny, ale widać w nim jakąś skrywaną agresję. Nie dotknie kobiety z czułością, ani nie powie jej ciepłego słowa, siedzi nabuzowany a okazywanie uczuć kobiecie to pewnie dla niego obraza i zaniżanie swojego pseudomęskiego ego. A w domu pewnie krzesłami rzuca jak się wk..wi.

Gość gość
czepia sie czepia, - ze Zbyszek maminsynek, ze kazda kobieta woli byc samodzielna gospodynia jako zona itd. Jakos nikt sie nie martwi o samodzielnośż w wypadku innych rolnikow z rodzicami.Gosia. Piotr, Karol pzreciez tez mieszkaja z rodzicami, tak samo rolnicy w innych edycjach.