Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rolnik szuka żony 4

Polecane posty

Gość gość
mi się wydaje że ogólny przekaz telewizji jest bardzo krzywdzący dla kobiet.Rolnik pokazywany jest jako wspaniały człowiek bez wad który ciężko pracuje a kobiety które sa gośćmi i sa niezadowolone sa pokazane jako głupie, tępe,brzydkie,nie wychowane, feministki ,bez kultury które nie doceniły zaszczytu jaki je spotkał itp A może Ewa jest fajną babką ? Może lubi sie bawić, ma przyjaciół w pracy ale hejtują ją na fb bo odważyła się skrytykować wielce wielmożnego dobrodzieja Zbigniewa świętego, który nie ma ręki.Łojej

Gość gość
Nawet mi tego Zbyszka nie jest żal, choć na siłę kreowali go na biedaczka, bo ręka. Co ręka?! Jesteś tym za kogo się masz, skoro on sie tak pieści ze sobą i zgrywa ofiarę to znaczy, że tak mu dobrze, woli wzbudzac litość niż pokazać, że ma jaja i brak dłoni w niczym mu nie przeszkadza. Skoro dostał szansę na spędzenie czasu z kobietami, to dlaczego tego nie wykorzystał? One więcej czasu spedzily same ze sobą niż z nim. Co, załatwić mu żonę też miała za niego matka kiedy on sobie traktorkiem popylał? Nawet żeby obycia nabrać, praktyki jakiejś z kobietami, poobcowac z nimi nie chciał. A potem zdziwienie, że one wkur.. tam siedziały

Gość gość
Ale Ewa jest fajną babką, prawdę powiedziała. Nie dziwię się jej, z reszta sama powiedziała coś w stylu, że co miała go na kolanach o rękę prosić? To on zachował się jak ... bo to jego goście byli, a on miał je głęboko w d***e, to co miały mówić?

Gość gość
Gośka napisała na FB Małgorzata z Rolnik Szuka Żony 4 Kochani! Moja historia z Rolnikiem zaczęła się jakiś czas temu i całkowicie zmieniła moje życie i nie tylko moje :) Od pierwszych chwil byliście świadkami spotkań, rozmów, wrażeń ,stresów towarzyszących nam w etapach rozwijająjącej się znajomości, momentów zaskoczenia, zawstydzenia. Nie znaliśmy się wcześniej, oboje dołożyliśmy jednak wielkich starań, by być ze sobą razem. Magia miłości! Bez niej byłoby to niemożliwe. Od samego początku czuliśmy słowa dopingu z Waszej strony i usłyszeliśmy dużo ciepłych słów- dlatego chcielibyśmy Wam za to z całego serca podziękować. Fantastycznie, że wierzycie w Miłość- naturalną, spontaniczną, momentami zawstydzoną, wzruszoną .Dziękujemy- Małgosia i Paweł <3 P.s wyjaśniliśmy sprawę naszego podobieństwa :D - odpowiedz tkwi w podobieństwie Pawła taty i mojego taty

Gość gość
jeśli Zbigniew ma w domu gości -kobiety to powinien wykazać inicjatywę.Obojętnie co.Np pójść z dziewczynami na łąkę robić wianki,zorganizować przejażdżkę rowerem,pokazać jak jeździ maszyna w pracy,dać dziewczynom sznurek żeby związały snopek wspólnie z nim,pokazać ogród i opowiedzieć o nim -że jest pielęgnowany 45 lat,pozbierać owoce do kosza na śniadanie i zanieść do kuchni, żeby tylko coś robić,mieć kontakt i rozmawiać. A co on robił ? Wsiadał na traktor rano i tyle go było, dziewczyny wstawały a tu mama dom ogarniała i krzątała sie w kuchni. Co to za zachowanie ? A w ostatnim odcinku Zbigniew siedzi i mówi swoje mundrości życiowe,spokojny,bez emocji

Gość gość
Ewa może jest fajną babką? Aleś zaszalala. Owszem, program jest edytowany, ale tekstów, które ona waliła nie dało się zmanipulować. Najpierw jechała po sexy Zbychu (na bank żeby zniechęcić pryszczata), a jak doszło do randki nagle była otwarta na związek, przeprowadzkę, miłość. Nagle zaakceptowała mamusię? Jak została odrzucona wpadła w furię i się skompromitowała do granic. Widać, że wiele razy była zlewana i nerwy jej puściły. 40-o letnia babka bez doświadczenia w zakresie związków, rzekomo księgowa z korporacji, mieszkająca z tatusiem? Już widzę faceta, który się na nią polasi, do tego jej wygląd wręcz odrzuca.

Gość gość
Ewa wielce otwarta na zwiazek? To wlasnie Iwona bardziej nadawała jaka to ona niezależna, podrózująca itd a jak została sama to nagle inna gadka ze Zbychem się zaczęła.

Gość gość
A komentowanie jej wyglądu to akurat bardzo słabe. Nie każdy musi mieć figurę miss, napompowane usta i kilometrowe sztuczne rzęsy. Obdartusem w przepoconej szmacie, zarośniętymi nogami tez nie była, więc po co przyp*****lać się do jej wyglądu, czemu to ma służyć?

Gość gość
09:20 no niestety tak wygląda tamto życie, sama zakończyłam związek z chłopakiem ze wsi który widziałby mnie tylko na doczepkę przy mamie, w jednym pokoju (nawet dobudówki by nie zrobił przy domu dla nas dwojga) a podział obowiązków byłby jasny: Mama gotuje, pierze,sprząta i panoszy się po domu, ona decyduje, syn się zgadza, a ja mogę sobie pogadać o czymkolwiek. Na wsi tak to wygląda.

Gość gość
dziś Skąd wiesz co tak naprawdę tam było? Co oni robili wspólnie, a czego nie? I czy brakowało inicjatywy Zbigniewa? Widziałaś tylko to, co pokazała telewizja. W ogóle mam wrażenie, że ta krytyka w kierunku Zbyszka i jego mamy wychodzi od jednej, dwóch osób, które w kółko to samo powtarzają. Nikt nie jest idealny, on też nie, ale bez przesady, żeby tak najeżdżać na niego. Nie znamy go, więc może nie oceniajmy po kilkudziesięciu minutach na ekranie?

Gość gość
Dlatego nawet udział w takim programie nie pomoże większości z tych facetów. Związek to kompromis, to 2 osoby a nie jedna, która chce sobie podporządkować drugą. Co to ma byc, jakis pan i sługa? Komuś się coś pomyliło. Jeszcze wybierają takie panie, które w wielkich miastach mieszkają i wiadomo, że zgłaszając się do programu nie mają pojęcia na co się piszą, bo myślą, że to tylko mieszkanie w domu z ogrodem. Jak dochodzi do tego fakt, że facet nawet się nie stara, uważa, że on nic nie musi, bo to ona do niego przyjechała to potem zostają sami do końca życia

Gość gość
ale ja na niego nie najeżdżam.jest człowiekiem bardzo spokojnym,wyalienowanym, bez inicjatywy ,czy to jest obrażanie i najeżdżanie ? Stwierdzam fakt,facet sam zdecydował się na poddanie swojej osoby do opinii publicznej. Mam napisać że jest przebojowy,pomysłowy i charyzmatyczny ? Wtedy byłabys zadowolona i uznała to za uczciwe ? Nic złego o nim nie piszę tylko uswiadamiam że problem ze znalezieniem kobiety nie wynika z tego że kobiety nie chca go bo kaleka tylko z tego że on buduje nierealne oczekiwania.nie ma pojęcia co to jest związek,ona sam nie powstanie,trzeba o niego walczyć.

Gość gość
ja uważam że najlepszym "prezentem" jaki mógłby dostać Zbyszek jest link do tej dyskusji :) ten mężczyzna dla swojego własnego dobra powinien poczytać rytyczne głosy internautów i zacząć długą i bolesną pracę nad sobą niestety głaskanie go po jego spolegliwej, nalanej buźce tylko może go bardziej rozmemłać, o ile jest to jeszcze mozliwe :-o tylko krytyczna informacja zwrotna może pchnąc go do przodu i pomóc mu dojrzeć a dopiero wtedy brać się za Kobietę :) celowo pisze z dużej litery - nie chodzi tu o dmuchaną lalę, snopek siana czy manekina, któremu zakleii się usta taśmą, uszy watą i posiadzi na ganku żeby wyglądał :-o ale o kobietę z własnym EGO, która będzie strzec swojej autonomii ale i szanowac autonomię mężczyzny, z którym stworzy partneski związek oparty na kompromisie, ale i na poszanowaniu swoich własnych pragnień :) Zbyszek ma wiele problemów w swojej główce, ale udaje że ma problem tylko z ręką :)

Gość gość
10:13 jakie najeżdżanie? Czy ktoś go tutaj obrażał, wyzywał? Od kiedy komentowanie tego co było pokazane i na co on sam się zgodził to "najeżdżanie"? I skąd wiadomo, że nie wykazywał żadnej inicjatywy?:O:O:O Nie no, faktycznie, był tak zainteresowany tymi kobietami, że większość powinna wziąć go za erotomana. A ta chemia między nimi mmm A jakie zadowolone i usmiechnięte te kobiety były:D Gdyby organizował im czas to zapewne tez by to pokazali, zamiast do porzygu tylko jego nudne wypowiedzi jaki to on teraz przebojowy, otwarty i jak podbija świat

Gość gość
Jemu już wystarczy jak obejrzał co jego kandydatki o nim mówiły. Nie komentował tego bo zapewne nie miał nawet żadnych argumentow do obrony, poza tym Wojewódzkim rozmowy to on nie jest, więc lepiej było to przemilczec i dalej zgrywac spolegliwego misia godnego pożałowania i biorącego na litość. Jakoś w programie też nie pokazali jego ani jednej normalnej dyskusji, tylko jakieś mamrotanie, milczenie albo głupi uśmieszek

Gość gość
wiesz może i by mu to wystarczyło, neistety manowskai cała reżyserka chyba odkręciła całego kota ogonem mówiąc że kandydatki są "gooopie" . a Zbychy przytulił się do mamy i wspólnie zdecydowali że produkcja faktycznie ma rację. on może być tak skrajnie narcystyczny i niedojrzały że po prostu krytyki nie dźwiga i już :-o jeśli tak, wydaje mi się że pozostanie w miejscu w którym jest

Gość gość
8:29 Piotr i Kasia znali się wcześniej i tak to widać? Niby po czym? Po tym, że kompletnie nie maja zadnych tematów do rozmów, a koleś jest tak sztywny jakby mu kołek w tyłek wbili? Czy po tym jaki był poddenerwowany siedząc blisko niej i odwracał głowę na bok, chrzanił jak potłuczony o polu kukurydzy i szyszkach, albo nerwowo machał nogami? Przy stole nawet nie patrzył na nią, a nie majac nic do powiedzenia zapychał sobie jeszcze pełne usta kolejnym gryzem kanapki, żeby dalej się nie kompromitować jakim jest nudziarzem. Z rzadną z dziewczyn nie mial o czym gadac i do każdej miał takie samo podejście. Typowy prawiczek

Gość gość
on tak samo olew Kaśkę2, jak Emilkę, kasię1 i Monikę on olewa profilaktycznie, żeby go nie zaczepiać rozmową, bo wie że z nim nei ma o czym pogadać jednak są momenty gdy widać pewien "remizowy" rodzaj namiętności gdy patrzy na Kasię2, co ewidentnie zdradza że znali się, znaczy się gzi......i się ;) generalnie jest okropny

Gość gość
Własnie to głaskanie go po główce i mówienie mu jaki jest cudowny działa mu na szkodę.Mama w domu robi i chwali jakiego ma cudownego syna. Czy ktoś wierzy w to,że kobieta Zbigniewa poradzi sobie w tym domu bez żadnego sporu,konfliktu ? Bo ja nie.

Gość gość
10:36 ale to nie jego wina, tylko nadopiekunczej matki, ona go skrzywdziła i uczyniła kaleką. I nie ma to nic wspólnego z jego ręką, tylko z upośledzeniem w postrzeganiu roli kobiety i kontaktach z płcią przeciwną. Nawet ptaki wyrzucają dorosłe pisklęta z gniazd, zadne zwierzę nie karmi młodych do konca ich zycia, nie podtyka robaczkow pod nos, nie oddaje gniazda, ani w nim nie trzyma szukając młodszej mamusi do opieki nad nimi:O

Gość gość
10:44 hahaha dokładnie wiem o jakie spojrzenie chodzi hahaha

Gość gość
trafiłam tu przez przypadek. Jestem zbulwersowana ale takiej masy chamstwa w ocenie innych ludzi jeszcze nie spotkałam. Co wam złego zrobili ci rolnicy? dlaczego tak okropnie ich oceniacie nawet ich nie znając? Ludzie opamiętajcie się!!!

Gość gość
10.45 -dokładnie, ja obserwuję na yt gniazda ptaków i jak jakieś nie chce długo wylecieć to rodzic mu nie przynosi jedzenia albo sam spycha z krawędzi.Dziecko trzeba wypchać na świat a nie trzymać przy sobie i zapewniać że wszystko co robi jest wspaniałe a inni nie maja racji.

Gość gość
ale sie zacina

Gość gość
10:36 wiadomo, sam się tak nie rozmemłał, to na wpewno przede wsystkim wpływ środkowiska w jakim rósł - matki, ojca, rodzeństwa, szkoły równieśników itp jednak obecnie ma już 42 lata i za swoje czyny odpowiada tylko sam. nikt się za niego nie zmieni, nawet najseksowniejsza sunia z filmów xxl nie uczyni go Mężczyną, choćby nawet zamieszkała z nim i służyła mu niemo w łóżku i w kuchni :) ok jest jaki jest i nie przez siębie - ale za to jak postępuje odpowiada wyłącznie on. jeżeli chce zwalać winę na "rękę" (czytaj cały świat jest zły), to niech się lepiej za rozmanażanie nie bierze i dziecku krzywdy nie robi

Gość gość
W tym tygodniu będą nagrywać odcinek świąteczny-no ciekawe czy Zbychu bedzie z jakas Pania. Przecież Paweł z 1 edycji też był ostatnio z partnerka spoza programu-czyli mozna

Gość gość
10.50 -gdzie widzisz chamstwo i obrażanie ? Boli cie pisanie prawdy to nie czytaj.Pisanie że Paweł napala się na Gosie to obrażanie ? Pisanie że Zbigniew nie ma inicjatywy i się alienuje to obrażanie ? Pisanie że Piotrek nie potrafi zachować się przed kamerami to obrażanie ? pisanie że Mikołaj świntuszy zboczek to obrażanie ? Pisanie że Karol emocjonuje się jak gej to obrażanie ? oni sami zdecydowali się pod publikę,jest wolność i każdy ma prawo pisać swoje zdanie. A słodzenie Zbigniewowi jaki to jest wspaniały i cudowny a babki które wybrał to kretynki które go nie doceniły jest tylko i wylącznie krzywdzeniem Zbigniewa .Świat nie jest taki jak w internecie,żeby być z ludźmi trzeba się do nich dostosować,żeby mieć związek to potrzeba dużo siły,uwagi i pracy żeby go budować.Ale najlepiej wsiąść na traktor i uciec a kobieta ma się dostosować bo jak nie to jest glupia i nie pasuje do tak cudownego syna.

Gość gość
Małgorzata zdaje sie nie mieć dystansu, wszystko traktuje mega powaznie - swoją twarz, figurę, zęby, stylówy, a nawet wokal :D bardzo poważnie podchodzi też do romantyzmu Pawełka, czyli "łapania za tyłeczek", "łapania za serce", "zdobywania Małgosi", "płonącego uczucia" :D

Gość gość
Miki jak widać ani do Janki ani do Renulki wybrać sie nie zamierza :D

Gość gość
Reni głos mnie uspokajał, chaiałbym go słuchać :)