Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wiki

Miłość i jej oblicza.

Polecane posty

Gość gość wiki

Czym w dzisiejszych czasach jest miłość? Dla mnie to jest uczucie, którym darzy się wyjątkową osobę, ale coraz częściej spotykam się z zjawiskiem, gdzie miłość odchodzi na dalszy plan, a liczy się tylko kasa. Jakiś czas temu rozstał się ze swoją dziewczyną mój sąsiad. Wiecie w jakich okolicznościach? Padł przed nią na kolana z kwiatami i pierścionkiem zaręczynowym, a ona mu powiedziała że się nie zgadza,bo go po prostu na nią nie stać i to już jest koniec. Byli ze sobą cztery lata... Ta historia dala mi wiele do myślenia. Zaczęłam zadawać sobie kolejne pytania na które cały czas szukam odp9wiedzi: Dlaczego dzisiaj wszystko opiera się na pieniądzach? Dlaczego dziewczyny w moim wieku i młodsze nie szanują partnerów? Mogę śmiało napisać, że chłopaki są obecnie bardziej dojrzali niż dziewczyny. Dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
dzisiaj wszystko opiera się na pieniądzach? serio? :D a dawniej to niby jak było? :D :D o mezaliansie kiedyś słyszałeś? romantyczne małżeństwo z miłości jest baaardzo nowym wynalazkiem chciałam zauważyć...

Gość gość
Nie słuchaj jej to jakiś pustak.

Gość gość
Dawniej to się wszystko opieralo na pieniądzach. Dzisiaj większość kobiet pracuje, nieliczne są na utrzymaniu faceta. Natomiast facetom zależy przede wszystkim na seksie i tak było i jest :O Facet nie kocha kobiety, chce mieć tylko własną "seks zabawkę" na wyłączność :(

Gość gość
ty tak masz, są męzczyźni, którzy kochają i podziwiają swoje kobiety, ale nie zrozumie tego ten, który nigdy z ukochaną kobieta nie był i nie będzie:P

Gość gość
Ale toksyczne łachudry tu piszą.

Gość gość
tyko ty, tlukowaty gnomie