Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet powinien się skontaktować z kobietą jesli dostal kosza?

Polecane posty

Gość gość
Tak byl czas że za mną szalała i to było widać w każdym geście

Gość gość
To może uznała, że się nią bawisz jeżeli się nie określiłeś i stąd dystans. Próbuj. Jeżeli za Tobą szalała to może nie wszystko stracone. Uczucia nie przechodzą tak łatwo.

Gość gość
Jeśli ci na niej zależy to podejmuj próby.Nie poddawaj się.Staraj się o nią jeśli Ci na niej zależy.

Gość gość
kto pierwszy zamilknął na dłużej?jesli ty to ją uraziłeś

Gość gość
Jak facet ma jaja i honor, to nigdy nie będzie zabiegał o śmieszną pseudoksiężniczkę. Olej ją autorze, nie bądź cipcią męską.

Gość gość
Jasne. Unieś się honorem. Nie bądź cipą. Lepiej cierpieć ale z honorem bo przecież odezwanie się do kobiety to poniżenie. Takie rady to chyba tylko od tych co mają zaniżone poczucie własnej wartości.

Gość gość
Której nie ma odwagi spojrzeć w oczy w dodatku:P

Gość gość
23.03 no właśnie. a może ona właśnie nie jest żadną księżniczką, tylko nieśmiałą kobietą, która wstydzi się wykonać jakiś ruch? albo wykonała a Autor nie pociągnął tematu i uznała, że nie jest zainteresowany? nie napisał szczegółów, można się tylko domyślać.

Gość gość
Nikt się z nas nie odzywał.

Gość gość
no tak,nikt ale jednak facet powinien jako pierwszy,wina będzie po twojej stronie :-) tak ,odezwij się ,lepiej wspomnij dlaczego tak długo nie pisałeś ,wymysl jakiś powód w który uwierzy

Gość gość
Nie musze wymyslac wystarczy że będę szczery. Tylko czy mnie nie splawi przez taki czas

Gość gość
Właśnie. Nie wymyślaj. Bądź szczery. Jak jej zależy to nie spławi i będziesz wiedział.

Gość gość
Tylko wolałbym ją spotkać a nie przez telefon..

Gość gość
bez wzgledu na forme... splawie go, czasem trzeba odpuscic.

Gość gość
a kogo to obchodzi,omawiamy inny przypadek niż twój,moze spławi może nie ,

Gość gość
Gdybym ja gdzieś spotkal byloby łatwiej

Gość gość
no wiem ze nie omawiacie mojego przypadku :) zasugerowalam tylko, ze taka opcja istnieje i moze autor zechce ją wziać pod uwage.

Gość gość
bierze ją pod uwagę od początku az za bardzo bo nic pisać nie chciał i się pytał tutaj co ma robić :/

Gość gość
Jakbym nie bral to bym już dawno sie skontaktował

Gość gość
i dla mnie to bez znaczenia czy napisalby list na papierze w serduszka czy zadzwonilby albo bym go spotkala... dostanie kosza wielkosci boiska bo na to sobie zasluzyl.

Gość gość
Boje się że ona mi nie odpisze. To by bolało podwójnie

Gość gość
autorze zamiast siedziec tu na kafeterii, to już dawno powinieneś w tym czasie napisać do niej. i bedziesz wiedział na czym stoisz a nie takie nie wiadomo co :P Powodzenia!

Gość gość
Ja sie załamie jak mnie pogoni

Gość gość
A może ucieszy się jak się odezwiesz. Jeżeli zależy Ci na niej to jedyną opcją by ją zdobyć jest rozmowa z nią. Jeśli czuje coś do Ciebie w środku to nie pogoni Cię, tylko warto by było byście oboje szczerze porozmawiali. Gorzej nie będzie aniżeli to co teraz masz, że krąży Ci jej postać przed oczyma, może być tylko lepiej. Więcej odwagi :).

Gość gość
dobrym sposobem zaczepienia jest zapytac co słychac,a jeszcze lepszym złożyć jakieś życzenia typu świeta,imieniny,dzien kobiet a jesli tego nie robiłeś względem Niej bo to świadczy o twojej pamięci o Niej,a Ona nie daj Boże jest uczuciowa to mogła pomysleć o Tobie no właśnie co? Więc się nie dziwię,że przejrzała na oczy:) Dla dziewczyn takie gesty są ważne oczywiście dla tych które nie mają zwyczaju klęczeć przed facetem, to nie chodzi o jakąś służalczość wobec księżniczki" tylko o znak szacunku, pamięci,czy potwierdzeniu przyjaznych uczuć wobec danej osoby no ale ja Jej nie znam więc może jest inaczej

Gość gość
musiałeś coś nabroić bo jesli Cię lubiala to nie mogła ot tak przestać lubieć w grę wchodzi albo Ją uraziłeś nawet nieświadomie albo za duzo masz kobiet typu kolezanki znajome przyjaciólki a może i jakiś flirt??????więc pewnie pomyslala po co , ona tobie, ---- inny pomysł

Gość gość
a wiesz gdzie pracuje? Mieszka? Może przechodź tamtędy przypadkiem. Może znasz jej znajomych? Wiesz gdzie bywa jak łatwiej byłoby Ci ją spotkać.

Gość gość
dziś Ja sie załamie jak mnie pogoni Jaki z tego wniosek?Dla swojego zdrowia daj sb spokoj.

Gość gość
a moim zdaniem dlafaceta jest wazniejsze jego 'ego' niz Ona dlatego ma teraz problem