Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka w lombardzie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się dowiedzieć czy oddając telefon Samsung Galaxy S6 pod zastaw mogłabym wziąć pożyczkę na parę tysięcy? Telefon jest wart koło tysiąca złotych bo mam go prawie 2 lata.

Gość AmbraGanja
no na kilka tysięcy to raczej niebardzo . A nie lepiej by ci było wziąć jakąs pozyczkę online ? Jest bardzo godna polecenia firma pożyczkowa lendon . Pierwszą pozyczkę możesz otrzymać do 2500 zł na okres 45 dni bez odsetek.

Gość Kaygo
przede wszytskim ja bym wgl nie zastawiała telefonu , szkoda by mi go było . Potem musisz mieć pieniądze by ten telefon odzyskać . A co do lendona to też korzystałam . Jak dla mnie najbardziej bezpieczna pożyczka i przede wsztskim pewna , bez zadnych ukrytych opłat , wszytsko jest udostępnione w umowie ramowie na stronie lendona . Korzystałam wcześniej z innej firmy i bardzo się zraziłam .

Gość gość
Nie ma opcji, dadzą ci ze 300 zł. W lombardzie.

Gość Eusa
W lombardzie? to już lepiej jednak wziąć pożyczkę pozabankową. Ja jestem bardzo zadowolona z Lendona - bo to pożyczka pewna, sporo pożyczają i generalnie nie ma problemu z jej osiągnięciem.

Gość Fabbix
Zdecydowanie lepiej pozabankową - a z tego co się orientuję to akurat Lendon to pewna firma!

Gość Perełka55
Nie znam pewniejszej pozyczki jak Lendon , bezpieczna to raz , dwa , bardzo korzystna . Pierwsza pożyczka udzielana jest do 2500 zl na okres 45 dni https://www.lendon.pl