Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spdf

Mój facet to ćpun i kłamca

Polecane posty

Gość spdf

Zanim go poznałam podobno przez rok swojego życia bardzo dużo ćpał, potem chodził na spotkania anonimowych narkomanów. Gdy się zaczeliśmy spotykać od razu powiedział mi o swojej przeszłości, obiecał że się dla mnie ogarnie. Dzisiaj po raz trzeci go złapałam, znalazłam pustą folie po jakiś dopalaczach, którą zamówił sobie z neta. Nie potrafił się przyznać nawet jak mu to podstawiłam pod nos. To był trzeci raz na którym go przyłapałam, ale nie wiem ile razy mógł brać te substancje. Zerwałam zaręczyny, mimo że go kocham to nie mogę żyć z ciągłymi podejrzeniami. Nie chcę mu grzebac w rzeczach, nie chcę go sprawdzać chciałabym mu zaufać tak bardzo, ale nie potrafię... Sory za ten wywód ale musiałam się wygadać. Darujcie sobie komentarze w stylu 'ale prowo'

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Lepiej tak niż zmarnować sobie życie

Gość spdf
Tak bardzo go kocham, nie chce go tracić... Jest w stanie odbudować zaufanie?

Gość gość
zamawiając takie rzeczy z neta przychodzi listonosz a za nim policja

Gość spdf
Chyba że dostarcza 'dyskretna' firma kurierska

Gość gość
"dyskretna firma kurierska" ? taka tylko duże ilości z pierwszej ręki dostarcza

Gość tępe durne pipy
autorka to durna pipa bo i tak wróci do ćpuna, bo wy takie durne właśnie jesteście, tępe pipy które zawsze myślą że ich badboy się zmieni, bo one tak chcą, hahahaha

Gość babskie genetycze dno
nie tylko wróci do niego ale jeszcze zajdzie z nim w ciąże, baby to totalna patologia, skąd się biorą takie okazy, że to jakoś nie wygineło genetycznie

Gość Chaderski
To choroba psychiczna, często jeden z symptomów np chad i zaburzeń świadomości. Ciekawe że byl szczery i pamiętaj że każdy ma prawo do miłości. Nie dałaś mu szansy. Pilnowałas leków i wizyt, terapii? Lepsze to niż bicie żony i wyzywanie od k****ielu po ślubie

Gość spdf
Ciężko mi było go upilnować, bo np.dostał leki, ale źle zrozumiał dawkowanie(!) i zmieniał też leki wiele razy, bo twierdził, że źle sie po nich czuje :/ Lekarzy też zmieniał, czasem chodził do kogoś w rodzinnym mieście, a czasem do kogoś w mieście w którym żyjemy. Teraz jak chodził na psychoterapie to kobieta która go prowadziła ciągle odwoły wała wizyty (wiem, bo pierwszy raz jak się umawiał to zrobił to z mojego numeru i dostawałam info o odwołanej wizycie na mój numer).

Gość gość
Faceci się nie zmieniaja a jeśli juz to na grosze, głupia jesteś, trzeba było w ogóle nie zaczynać z cpunem, znalas jego przeszłość,wiedzialas kim jest i co, myslalas naiwnie ze dla Ciebie rzuci cpanie? Życie to nie komedia romantyczna...i jeszcze z nim się zareczylas, po jakim czasie? On bedzie robil ci chcial a Ty i tak nie odejdziesz, jeszcze z 10razy go zlapiesz, będziesz mu tłumaczyć, prosić, wypruwać sobie flaki by przestał, ten pewnie obieca poprawę a potem i tak będzie jaral (oni tak maja wszyscy). Zajdziesz z nim w ciążę a później bedziesz narzekać ze nie zajmuje się dzieckiem tylko lata z kolegami i jara, a nawet jest agresywny gdy zrobisz mu o to awanturę. Zakład ze tak będzie?

Gość gość
Faceci się nie zmieniaja a jeśli juz to na grosze, głupia jesteś, trzeba było w ogóle nie zaczynać z cpunem, znalas jego przeszłość,wiedzialas kim jest i co, myslalas naiwnie ze dla Ciebie rzuci cpanie? Życie to nie komedia romantyczna...i jeszcze z nim się zareczylas, po jakim czasie? On bedzie robil ci chcial a Ty i tak nie odejdziesz, jeszcze z 10razy go zlapiesz, będziesz mu tłumaczyć, prosić, wypruwać sobie flaki by przestał, ten pewnie obieca poprawę a potem i tak będzie jaral (oni tak maja wszyscy). Zajdziesz z nim w ciążę a później bedziesz narzekać ze nie zajmuje się dzieckiem tylko lata z kolegami i jara, a nawet jest agresywny gdy zrobisz mu o to awanturę. Zakład ze tak będzie?

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Marne prowo. Zamawiając narkotyki z neta przesyłkę dostarczy policja.