Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najtaniej zrobię rezonans magnetyczny?

Polecane posty

Gość gość

Centrum Polski najlepiej.

Gość gość
Bardzo krótkie terminy sa w lux medzie, nawet skierowania nie potrzeba. Do tego maja bardzo dobry sprzęt.

Gość Nina Kowalska
Zgadzam się w Lux Medzie zrobią Ci to od ręki. Opieka jest na najwyższym poziomie, mają bardzo nowoczesny sprzęt, a lekarze to sami profesjonaliści. Dlatego też wykupiłam dla całej rodziny abonament Orzech, teraz już wcale nie czekamy w kolejkach, a pakiet obejmuje wizyty u wszystkich specjalistów.

Gość gość
Robiłam badanie w lux medzie, tam miałam najkrótszy termin, nie było mi potrzebne skierowanie, badanie wykonane było na nowym sprzęcie.

Gość gość
My mamy w pracy ubezpieczenie grupowe w lux medzie i też dostęp do diagnostyki bez długich kolejek, bardzo mi to odpowiada.

Gość gość
Nie wiem czy najtaniej ale na pewno najszybciej rezonans magnetyczny zrobisz w Lux MED. Dodatkowo badanie zrobione będzie na nowoczesnym sprzęcie, no i często mają tam fajne promocje.

Gość gość
Musiałam zrobić RM szyjnego odcinka kręgosłupa, najszybciej miałam wizytę w lux medzie, sprzęt maja nowoczesny i obsługa na wysokim poziomie, było miło i przyjemnie.

Gość gość
Spróbuj w lux medzie, tam na pewno szybciutko będziesz mieć termin badania. Mają dobry sprzęt, profesjonalny personel.

Gość franca

W Łodzi w Wizji V mają dobre ceny, podstawowe badanie tylko 370 zł. Placówka bardzo dobra, ja sobie chwalę obsługę oraz organizację bo jednak czekać długo nie trzeba, szybciutko przyjmują