Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sposoby na relaks gdy żyje się w ciągłym stresie?

Polecane posty

Gość gość
Basen, jazda rowerem, wyprawa nad morze/ w góry i podziwianie okolicy, spacer lasem, oraz mnóstwo innych możliwości. Każdemu co innego sprawa przyjemnośc i co innego relaksuje,

Gość gość
przede wszystkim po pracy starać się wyciszyć, spędzać czas aktywnie a nie siedzieć i myśleć o pracy, a w weekend może jakiś fajny wypad? my ostatnio byliśmy w Gdańsku, dwa dni wystarczyły żeby naładować baterie, pospacerowaliśmy, pysznie zjedliśmy przy starym żurawiu w restauracji żuraw i od razu z inną energią wraca się do codziennych obowiązków

Gość gość
A mnie relaksuje seans w saunie. Lubię posiedzieć w cieple, wypocić niepotrzebne toksyny, poodpoczywać. Odkąd mam swoją domową od ams sauna, zażywam jej znacznie częściej niz kiedyś, zauważyłam, ze dzięki temu jestem mniej nerwowa i budze się w lepszym humorze, polecam :)

jakiś ruch, który możesz wykonywać co najmniej 4 razy na tydzień, znalezienie sobie jakiegoś zajęcia,dzięki którym nie będziesz musiała myśleć o problemach wcale przez pewien czas, pisanie na kafe:-p, muzyczka ja polecam album American Beauty piękna i spokojna, spacery i wietrzenie domu

Gość życie na luzie
przestać żyć w ciągłym stresie, problem rozwiązany, relaks nie potrzebny wtedy

Gość gość
jedyny sposób to tylko śmierć, kiedyś cię dołapie, więc nie stresuj

Gość przestań robić ludzi w hooja
po hooj ciągły stres? zdechniesz marnie dosyć szybko