Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzannna84

Materac dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
kokos uczula i sprzyja rozwojowi robakow :o tylko lateks

Tak myślałam. Intuicja mi podpowiada, żeby kupić lateks, mimo że droższy. Dziękują za odpowiedź :)

Jeśli jest jeszcze Pani zainteresowana materacem dla dziecka, to zapraszamy do zapoznania się z nasza ofertą materacy ekologicznych PlantPur na: plantpur.pl Ekologiczne materace z pianki termoelastycznej z warstwą antybakteryjną, która odpycha kurz i roztocza są najlepsze dla dzieci:)

Jeśli mogę zasugerować Ci dobry materac, to skuś się na ten w technologii Viscotherapy. Nie pożałujesz. Taki produkt wykonany jest z pianki termoelastycznej, która nie posiada spręzystości oraz reaguje na temperaturę – gdy jest chłodno, to staje się sztywniejsza, gdy temepratura podniosi się, to pianka staje się bardziej miękka. Wszystko po to, by zapewnić idealne podparcie kręgosłupa czy szyji i zagwarantować zdrowy oraz komfortowy sen. Twoje dziecko będzie budzić się w pełni wypoczęte i bez bólu!

Materac z pianki termoelastycznej jest najlepszym wyborem, bo idealnie dopasowuje się do kształtu ciała użytkownika i zapewnia idealne podparcie bez nacisków. Takie materaca znajdą Państwo w naszym sklepie z ekologicznymi materacami piankowymi na: plantpur.pl

Gość gość
Na prawde warte polecenia sa te materace z Fiki Miki, nam sprzedawca polecił model Sensitive jeśli chodzi o dziecko u którego może wystąpic alergia http://materacyk.pl