Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamany1234

Zdrada.

Polecane posty

Witam, nigdy nie spodziewałem się, że założę tu temat zacznę od początku. Pewnego wieczoru po zakrapianej imprezie rodzinnej doszło do kłótni między mną a moją dziewczyną gdy już zostaliśmy sami od słowa do słowa zaczeła się niezła jadka ona zaczeła mnie okładać po twarzy ale ja byłem twardy starałem się być spokokjny ale w pewnym momencie dostałem znów i znów łącznie złapałem tak z 10 szczałów. Tak zaczyna się mój koszmar oddałem jej lekko w twarz w amoku jden raz, świety by nie wytrzymał. Po tym wszystkim starałem się to naprawić mineły 3 tygodnie w męczarniach i wiecznym stresie złamałem się i odczytałem jej wiadomosci z FB okazało się że zaczeła mnie zdradzać. Pomyslałem że rozstanę się z nią w takim razie, zacząłem z nią rozmawiać na temat rozstania do ustalenia były kwestie finansowe i mieszkaniowe. na początku płakała i prosiła ale po upływie jednego dnia okazało się że ma to gdzieś i tłumaczy się że zrobiła to przez to że ją skrzywdziłem. Na dodatek teraz mówi że jest jej tak dobrze i nie pokazała żadnej skruchy choć powiedziałem że jestem w stanie jej to wybaczyć. Ostatnio kazałem jej podjąć decyzje czego ona chce Odpowiedz była krótka nie wiem. Czy uważacie że ciągnąć to dalej to ma jakiś sens?

Gość gość
zamiast odejsc to jej przywaliles i dziwisz sie ze ona cie zdradzila po tym idioto? Jestes zerem, daj spokoj tej biednej dziewczynie i idz swoją matke okladac

Gość gość
I dobrze ze jej przylozyl. Kobieta tez nie ma prawa uzywac przemocy bo co? Bo sie biedaczka zdenerwowala i postanowila tluc swojego faceta. Raz dostala to sie moze zastanowi nastepnym razem. A glupia babe olej nie dosc ze agresywna to jeszcze sie puszcza.

Gość gość
chciałbyś walic w kobiete jak w bęben a ona powinna przyjmować to z pokora? Nie, misiu, cios za cios. Puszcza sie korytarzowa pani twoja, tzw. zaporożec z pingwinem w środku, ale ona jest uległa dla ciebie:P

Gość gość
Laska Cię okłada po pysku czyli NIE SZANUJE, a Ty się pytasz czy ciągnąć taki związek? Do tego Cię zdradziła, nie czuje się winna i wyraźnie nie ma zamiaru przestać i Ty się JESZCZE zastanawiasz? Jesteś idiotą! Takiego "mężczyznę" sama bym kopnęła w dupsko, bo co to za facet, który daje się tak traktować? Bardzo źle zrobiłeś, że podniosłeś na nią rękę, ale ona też nie lepsza... Następnym razem jak Cię będzie laska bić bez powodu to wystarczy, że złapiesz ją za ręce i powiesz, żeby przestała albo wyjdziesz i nie będziesz rozmawiać póki się nie uspokoi i nie przeprosi za takie zachowanie. Tyle powinno wystarczyć. Nie bądź głupi.

Dziękuje za komentarze, potrzebuje trzeźwego spojrzenia bo juz naprawdę się pogubiłem. Dla osób które zamierzają tylko obrażać tak nie jestem bez winy.

Gość gość
Nie zawsze to mężczyzna jest silniejszy fizycznie w związku. I co ma zrobić? Też nie może próbować się bronić? Ponoć najlepszą obroną jest kontratak. Niedawno została okradziona koleżanka z pracy w miejscu gdzie był monitoring. Okazało się że okradła ją pięćdziesięcioletnia kobieta...

Gość szry
baba jakas zjebana, zachowuje sie nad wyraz agresywnie, po 10 strzalach? po pierwszym bym ostrzegl, ze nastepnym razem oddam. generalnie - dotrzymuje slowa. a tu 10, jeszcze jakies tepe niewiadomo co biora w obrone furiatke. NIGDY nie pozwol takiej psychicznie chorej do siebie wrocic, nie tylko nadal bedzie agresywna, ale pomysl... jak potraktowalaby ewentualne dzieci. zdradza bo poszula sie zraniona? ciekawe jakby poczula sie zraniona, jakby zebrala 10 razy przez pysk. zlosliwa, msciwa, agresorka, spusc znajomosc w jakims szambie i jak najpredzej zapomnij o tym upiorze.

Gość gość
"zamiast odejsc to jej przywaliles i dziwisz sie ze ona cie zdradzila po tym idioto? Jestes zerem, daj spokoj tej biednej dziewczynie i idz swoją matke okladac" X Ona tez nie miala prawa go okladac . A z tego co on pisze pierwsza zaczela .

Gość nie bądź frajerem ziom
Olej tą koorfe i nie patrz wstecz, jest tyle lasek naokoło że każdy dzień z tą tępą niewdzięczną suką to dzień stracony. ZAKOŃCZ TO BEZ ZBĘDNYCH TŁUMACZEŃ, po prostu olej ją z dnia na dzień, skasuj jej numer, nie dzwoń i nie odzywaj się, a jak ona dzwoni nie odbieraj, zmień numer najlepiej, daj 3 miesiące na odbicie psychiczne i potem szukaj innej laski. Koniec.

Gość Zalozyciel
Bardzo Ciekawe jest to covtu piszecie prosze o wiecej wypowiedzi.

Gość gośc jj
Nigdy nie daj sobie wmówić że zdradziła cię dlatego że czuła się zraniona to typowa manipulacja i próba szukania współwiny nic nie usprawiedliwia zdrady wystarczy poprostu odejść a nie zdradzać przerabiałem to stary 5 razy wybaczałem i zdradzi ponownie i znowu będziesz winny że do kina z nią nie chodzisz zawsze coś wymyśli brak czułości i takie tam pierdoły

Gość gość
Acha zapomniałem są trzy etapy 1 płacz przeprosiny 2 Olew i próba zwalenia winy na ciebie 3 jak to cię nie złamie agresjai opluwanie ciebie i znowu1 2 3