Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kajusia

Kto slucha polskiego reggae i ska??Paprika Korps, Happysad itp.....

Polecane posty

Gość Brylu
Kultura de Natura i Indios Bravos - Brylu :)

Gość durys
UWAGA PILNE DO URZYTKOWNIKA "naches" !!! Siemanko wiesz szukam od dawna całch mixtapów DJ XELA ... a Ty zapewne je posiadasz ? czy mobłbym proscic Cie o jaki kolwiek kontakt w tej sprawie ( moj mail : durys@o2.pl i GG: 2615738 )

Gość FKaa
A o Natural Dread Killaz a wrocka ktos słyszał?? Dobrze grają...

A ja cenie sobie Boba Marleya(of course) Ratatam,PGR,Paprika Korps,Konopias,Habakuk,Indios Bravos,Baksish... Nie preferuje(nieznaczy że nie lubie)...Natanael(nawet nie wiem jak dokladnie sie to pisze :/) i lion vibration

Gość foofka
polskie rege ...mmmm....pychotka ;) Moje naj: R.A.P Jordan Habakuk Bakszysz Credon i bardzo lubie zespolik z Rosji JAH DEVISION

Uwielbiam polskie reggae i ska szczególnie Happysad, Koniec Świata, Paprika Korps, Habakuk, Indios Bravos, Akurat no i Kultura de Natura ( z mojego miasta w końcu ten zespół :) )

Gość dead mike
hehehhehe!!bakszysz z opola!!!no to niezle jedna kolezanka ma nasrane!!a moze wiesz gdzie jest kluczbork!jak nie to dlatego nie wiesz ze SIVY z sidneya polaka i cala brygada jest z KLUCZBORKA !!!buuuaaaahahah.opole wymiekam

Gość złudzenie optyczne
a happysad to jaki to jest rodzaj muzyki przepraszam bardzo?? mily, seksowny glos koles ma :D

Grabaz i Akurat to potega:) Oczywiscie kazda z wymienionych wyzej kapel ma fajne utwory,jednak moje asy juz wymienilem. Ostatnio jednak jezdze samochodem z plytka co to zawiera taki utwor... \"...Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze... \" ;)

Gość Yoga
No coz, ani happysad ani Akurat reggae nie jest... Ale skoro tekie z was rasta, to ok :P Siąść i płakać :D

moje alternatywni narodowi faworyci to: akurat happysad kazik koniec swiata komety oczywiscie paprika korps :D tyle ze teraz tej muzyki sluchaja wszyscy...bo to jest modne nie jak kiedys ludzie to uslyszeli. teraz na to jest popyt wiec wszyscy maja sluchaja wiedza o co chodzi a to jest gowno prawda...alternatywa-muzyka ktora trzeba rozumiec-ja tak bynajmniej mysle

ja słucham :) i wcale nie uważam, że to takie modne owszem, bywałam na koncertach hs, gdzie pod sceną tłum gimnazjalistek w trampkach i koralikach rasta robi z siebie super truu klimaciary, ale myślę, że kiedyś im przejdzie w końcu nikt nie rodzi się w glanach czy dreadach ;) a muzyka jest po to, by jej słuchać -to chyba dobrze, że chłopcy nie grają tylko w garażu czy przed znajomymi mam nadzieję, że nie zeżre ich komercha...

Gość carmelovaa
ja polecam dobry dancehall - Bass Medium Trinity - of korz from Poland :)

Gość mysza klb
kto jeszcze pamieta dobre lata ,ten wie ze kluczbork to byla kiedys kolebka polskiego reggae takie kapele jak bakszysz,credon,exodus to bylo cos ,a teraz.....nic -kluczbork umiera

Gość kubiak007
Ma moze ktos taka piosenke Wsz&Cne -"wielkie miasto" . Jesli ktos mam to pisac na gg-3552375 albo e-mail - kubiak_zx@vp.pl. Z gory THX

Gość Dredziarz
Ja Sucham Boba Marleya , Habakuka , Indios Bravos , i oczywiście natural Dread Killaz itd itd ale Papriki nie Lubie hehe:P:P

nie wiedzialam ze happysad to reggae :| jak dla mnie to bardziej pod rock podchodzi... jeszcze z polskiego dodam natural dread killaz chyba ze juz bylo ;)

Gość Lobuziara
Hmmm Reggae jest ZAj**** muzyka Polecam wam goraco Maleo Reggae Rocker,GdzieCiZBronią: i oczywiscie BASS MEDIUM TRINITY \\\"Kara na tego\\\" HEHE Niech JAH bedzie z wami :):):)

a ja sobie wczoraj pojechalam z chlopakiem i kumplem na ryby wzielam sobie happysad i sluchalam na okraglo. uwielbiam ten zespol choc niedawno go odkrylam przez przypadek. to jest chyba punkrock