Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życiowe nieudacznictwo, mam dość już wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

Nie pracuje i nikt nie chce mi dać szansy, to nie wymówka, bo próbowałam już gdzie się da... Nie mam studiów, nie było mnie stać na samodzielne utrzymanie się w innym mieście i pogodzenie tego ze studiami dziennymi,a tu gdzie mieszkam nie ma uczelni Teraz to tylko zaoczne by wchodziły w grę czyli płatne... Prawa jazdy tez nie mam i tak samo z powodów finansowych. Nie muszę chyba wspominać o braku męża, dzieci czy przyjaciół. Mam serdecznie dość tej wegetacji, depresji i bycia ciężarem dla innych. Przegrałam życie, w grudniu będę mieć już 27 lat czyli zbliżam się wielkimi krokami do 30 i jestem nikim.

Gość gość
współczuję :(

Gość gość
ja mam 33 lata, też przegrałem życie... przez "ojca" który mnie zniszczył...

Gość GumisiowaKa
Kobieto masz dopiero 27 lat. Stara to będziesz może jak przeżyjesz drugie tyle. Rozejrzyj się ile ludzi wokół Ciebie ma gorzej. Może pomoże ci się pozbierać psychoterapeutka pracująca on line http://bezproblemowo.pl

Gość gość
A co robisz na codzień?

Gość gość
"Nie muszę chyba wspominać o braku męża, dzieci czy przyjaciół" co chwile to samo hehe co chwile podobne tematy. Kto wam tak pierze te mozgi? Narzekacie na cos przyglupy co jest wielkim plusem. Chyba spieszycie sie na tamten swiat i gnicie na cmentarzu. Rodzina to same problemy a przyjaciol polaczkow nikt nie ma bo wiekszosc to falszywe qrwy obrabiajace sobie nawzajem doopy za plecami i z ktorymi mozna tylko uchlac ryja i tez obgadywac innych. Kto normalny chcialby takich znajomych?:o

Gość gość
gość dziś Zmień psychiatrę. Ten ci w ogóle nie pomaga :(

Gość cwaniak84
@@gość dziś "Nie muszę chyba wspominać o braku męża, dzieci czy przyjaciół" co chwile to samo hehe co chwile podobne tematy. Kto wam tak pierze te mozgi? Narzekacie na cos przyglupy co jest wielkim plusem. Chyba spieszycie sie na tamten swiat i gnicie na cmentarzu. Rodzina to same problemy a przyjaciol polaczkow nikt nie ma bo wiekszosc to falszywe qrwy obrabiajace sobie nawzajem doopy za plecami i z ktorymi mozna tylko uchlac ryja i tez obgadywac innych. Kto normalny chcialby takich znajomych?pechowiec.gif X wreszcie ktoś prawdę napisał, brawo !