Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturgość

"była" sobie ale cały czas pisze

Polecane posty

Gość Arturgość

CZesc wszystkim . Mam takie pytanko do forumowiczów lub czekam na opinie w sprawie tego ze odeszła ode mnie dziewczyn z rok temu czy jakos tak. Dłuzszy czas nie było kontaktu ale po jakichs para miesiacach ona cały czas pisze co dwa trzy dni do mnie mejle. Pisze swoje zale i rozne pierdoly itd. Nawet jak kazałem jej s*******ac to po kilku dniach i tak napisała. Ciagle to samo szczerze poczatkowo myslalem ze chce wrocic i sie w glebi duszy cieszyłem ale pozniej zaczolem uswiadamiac sobie ze to nie powrot za kazdym razem odwolywala spotkanie a sama chciala sie spotkac. Ostatnio zj***lem ja i rzucila tekstem sms z internetu na tel ze kogos poznała po czym za kilka godzin kolejny smsm z internetu ze ona zartowała i nikogo nie ma bo nie szuka. Nie wiem czego ona chce, dodam ze ona chyba sie boi albo nie chce podac numeru tzn zadzwonic tylko pisze mejle chociaz juz teraz tylko sms z internetu bo skasowalem adres e-mail. Olac ja totalnie i zajac sie własnym zyciem bo taka sytuacja jest bardzo bolesna i w******jaca laska chyba nie wiem na czym jej dupa jezdzi. co o tym sadzicie. Jak by ktos mial podobna sytuacje wzyciu to prosze o opinie . Pozdro dla wszystkich i hejterow tez :)

Gość gość
Olej ją.

Gość szry
olewaj olewaj. odeszla - niech jej ziemia lekka bedzie.

Gość gość
według mnie ta kobieta która do ciebie pisze marnuje czas na takiego śmiecia jak ty,lepiej niech pozna kogoś,na jej miejscu lepiej nie zadawała się z tobą,poza tym jesteś chamem nie wartym poświęcenia

Gość gość
jest natrętna, a to wywołuje chamskie reakcje z twojej strony. Ignoruj, a w razie czego pomoże prawnik. Nękanie, stalking jest przestępstwem i podlega karze

Gość gość
Niestety osoby, z którymi trzeba było zakończyć związek często nie przyjmują do wiadomości. Po prostu i zwyczajnie nie dociera. Zrobią wszystko żeby nas wkurzyć, zaszkodzić i kto tu jest śmieciem? Nękany przez tępą i wredną osobę, do której nic nie dociera raczej nie. Tylko ten upierdliwiec, który nie chce się odczepić ☺

Gość gość
Najwyraźniej ma do ciebie dużo żalu.

Gość gość
15.22 właśnie, dlaczego ciagle sie do mnie przytulasz, tak niby to mimochodem, pytasz czy nie odwieźc mnie do pracy, mówię nie a ty i tak jedziesz za mna, jakby wilki miały mnie zjeść po drodze;) jestem słaba kobietka, ale bez przesady;)

Gość Arturgość
Gosc ktory nazwał mnie smiecie niech poszuka sobie dobrego smietniczka zeby sie tam schowac :). Dyskusja rozgorzała ze hej ale to dobrze. No to chyba teraz ja jestem ten zły bo kaze jej s*******ac ? bo jej nie chce juz a nie bede specjalnie numeru telefonu zmieniac bo byla dziewczyna pisze. czy co oj ludzie ludzie.

Gość Arturgość
Pewnie powinieniem jeszcze prosic ja o druga szanse i byc pieskiem itd no tak tez myslałem heh:?

Gość gość
Oznacz jej email jako spam i olej sprawę. Możesz ją ewentualnie poinformować, że urywasz kontakt i na żadną więcej wiadomość nie odpowiesz i bądź konsekwentny. A najlepiej w ogóle jej wiadomości nie czytaj.