Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liweczkaa

Mam kilka pytań do facetów o seks

Polecane posty

Gość liweczkaa

Hejka :-) Jestem młodą kobietą i chciałabym zapytać o kilka rzeczy związanych z seksem. 1. Czy facetowi wystarczy przytulanie się z kobietą, dotykanie jej piersi, by mieć erekcję? 2. Po co facet dość często lubi się na mnie położyć i przyciska swoją miednicę do mojej (jesteśmy ubrani). 3.Czy dotykanie faceta po plecach, klacie, brzuchu jest przyjemne dla niego? 4. Jak pieścić ręką męskiego członka, by było mu przyjemnie? 5. Czy facet lubi, jak się dotyka jego sutków?

Gość gość
A ja ci zadam jedno pytanie ; Czy ty w koncu zmądrzejesz? Bo mądry człowiek takich głupot nie pisze.

Gość Michal7729a
Wszystko co napisałaś lubimy... proszę o pomoc jutro będę uprswial sex z puszysta dziewczyna jalkie pozycję na łóżku i pod prysznicem mam melego

Gość Grześ Ogorzałek
A kiedy ostatnio miałeś sadzonego soczyście żylastego Paffendorfa w dupsko?:D

Gość Michal7729a
To będzie mój pierwszy raz ona ma 19 lat ja 23 przyjaźniny się jak się dowiedziała ze jestem prawiczkem to chce mi pomóc po kolezensku. Tylko nie wie co jest powodem ze jestem prawiczkem 8.5 cm... jakie pozycję polecasz ? Na łóżku i prysznicem? Nie lubi anala ale lubi minete i lizanie pupy to mówiła żeby zrobić na grze wstępnej.... pod prysznicem to już napewno będzie za mały. ...

Gość odpowiadator
1. Zalezy od dnia, od stanu faceta. 2. Chce sie poocierac. 3. Raczej tak sobie. Przyjemne, ale malo erotyczne. Lepsza jest szyja. 4. Naplet w gore, naplet w dol. 5. Nie.