Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpię, kiedy mąż chce uprawiać seks!

Polecane posty

Gość gość

I nie to że ja nie chce. Po prostu on nie umie się za to zabrać. Nagle po dwóch- trzech tygodniach przerwy od seksu on sobie przypomina że jednak ma żonę z którą mógłby się kochać i przychodzi i mówi coś w stylu "choć pobz*kam* się". I tak jest non stop. I nie to że ja mu nie tłumaczę. Bo tłumaczę! "Mnie takie teksty nie kręcą!" A on dalej swoje. Na jego zawołanie nagle nie robię się wilg*tna! Mówie mu już chyba od dwóch miesięcy ze bolą mnie plecy- czy tak ciężko zacząć właśnie od masażu? Ma dużo pracy więc nie rozmawiamy, mówię mu że może byśmy pogadali- czy tak trudno zacząć od wspolnej rozmowy "co słychać? ". Albo od filmu? Kolacji? Cokolwiek! Nie możemy nigdzie wychodzić bo po 20 nasze dziecko już śpi, ale ja nie potrzebuje kina czy luksusowej restauracji, żeby jakoś zacząć wspólny wieczór! Kiedy mu to znów dzis wygarnelam oczywiście obrazony poszedł oglądać mecz. A ja staram się nie miec poczucia winy bo w końcu dlaczego ciągle mam się zmuszać do s*ksu? Albo jak on to określa do bz*ykani*? Załamuje ręce. Odkąd jesteśmy po ślubie w ogóle sie nie stara...

Gość gość
Autorko, weź sprawy w swoje ręce, zainicjuj Ty jakoś fajnie jak lubisz, rozkrec Was oboje a na drugi dzień powiedz, że czekasz na rewanż. Ja tak robię jak robi się nudno :-)