Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eweeelina

Blagam o porade

Polecane posty

Gość Eweeelina

Witam serdecznie, jestem mama dwoch chlopcow Jas 7lat i Franio 11miesiecy. Borykam sie z pewnym problemem i zaden pediatra w moim rodzinnym miescie nie jest w stanie mi pomoc. Otoz moj 11miesieczny synek odkad sie urodzil budzi sie co godzine w nocy, z placzem, z zalem, piskiem. Ma tak jakby koszmary senne. Nadal karmie go piersia na rzadanie. Mimo ze chcialam przejsc na mieszanke, niestety proby podania innego mleka byly wyplute. Od 6miesaca wprowadzilam stale posilki, nie zauwazylam alergii pokarmowej. Maly nie cierpi na zaparcia ani na biegunki. Okolo 4miesiaca zycia zdarzyly sie incydenty drzenia calego ciala podczas zasypiania przy piersi. Neurolog uznal to za norme. Badanie eeg nie wykazalo wiekszych zmian. Oczywiscie wszystko jest kontrolowane - dziwne napady ustaly okolo 7miesiaca. Synek od jakiegos miesiaca zaczal zgrzytac zebami, obecnie silnie przezywa lek separacyjny. UPrzy nocnym zasypianiu ktore trwa okolo godziny przy mojej piersi syn rytmicznie uderza glowa o moje przedramie ktore podtrzymuje jego glowke. Odkladajac go obok siebie natychmiast sie budzi. Jestem juz skrajnie wyczerpana i moj synek rowniez. Nie mam pojecia co mam dalej robic,gdzie sie udac aby pomoc malemu. Prosze o porade bo w moim miescie rozkladaja rece. Pozdrawiam

Gość gość
0/100

Gość gość
ma pomroczność jasną

Gość gość
może ma nieprawidłowy skład gazów odbytowych, wąchałaś?

Gość gość
niech gryzie pień drzewa żeby stępić zęby bo inaczej będzie miał zęby jak bóbr

Gość gość
to może dlatego że nie był planowany

Gość gość
najlepsze porady uzyska pani na www.f.kafeteria.pl a nie tutaj

Gość gość
może on przeczuwa że go nie kochasz

Gość gość
musisz zbadać stężenie jego gazów

Gość kochanka  Franka
Sproboj masowac synka w ciagu dnia. Zaim polozysz go do spania niech sie wyciszy. Twoj niski glos czytajacy bajke jednym tonem powinien dac stabilizacje. zapalaj lampke w pokoju,puszczaj muzyke. Zgrzytanie zebami jest " normalne" ale nie jesli dziecko jest znerwicowane/ zestresowane. Wierze ci ze masz dosc,ze trudno ci opanowac emocje i masz ciagly stres. Nie bede ci mowic wyluzuj,bo wiem ze poprostu sie nie da. Zrob z jedzenia zabawe, nie denerwuj sie ze za malo zjadl. Wazne ze zjadl. Zobacz co lubi, co smakuje. Przeciez nie musi byc codziennie obiad z dwoch dan . Glaskaj, niech sie rozluzni i zrelaksuje . Moze misia ? Ograniczaj atrakcje,dzieci przezywaja (pewnie wiesz o tym ) na dobranoc podaj cos innego niz piers i nie przemeczaj. Ustal rytm dnia. Zycze Ci bardzo zeby sie udalo . Zebys mogla wreszcie odpoczac.

Gość gość
do autorki tematu: 1. gumka pękła? 2. gumka spadła? 3. twój facet zapomniał założyć gumkę?

Gość kochanka  Franka
Sproboj masowac synka w ciagu dnia. Zaim polozysz go do spania niech sie wyciszy. Twoj niski glos czytajacy bajke jednym tonem powinien dac stabilizacje. zapalaj lampke w pokoju,puszczaj muzyke. Zgrzytanie zebami jest " normalne" ale nie jesli dziecko jest znerwicowane/ zestresowane. Wierze ci ze masz dosc,ze trudno ci opanowac emocje i masz ciagly stres. Nie bede ci mowic wyluzuj,bo wiem ze poprostu sie nie da. Zrob z jedzenia zabawe, nie denerwuj sie ze za malo zjadl. Wazne ze zjadl. Zobacz co lubi, co smakuje. Przeciez nie musi byc codziennie obiad z dwoch dan . Glaskaj, niech sie rozluzni i zrelaksuje . Moze misia ? Ograniczaj atrakcje,dzieci przezywaja (pewnie wiesz o tym ) na dobranoc podaj cos innego niz piers i nie przemeczaj. Ustal rytm dnia. Zycze Ci bardzo zeby sie udalo . Zebys mogla wreszcie odpoczac.

Gość Eweeelina
kochanka Franka dzięki, a Ty masuj swojemu facetowi ptaszka do wytrysku

Gość Eweeelina
Kur/wa jaszczomb mi dziecko porwał za fujarkę i poleciał gdzieś daleko!

Gość Eweeelina
Potem jaszczomb wrócił i zabrał też moje japąki.

Gość Eweeelina
Gosciu podszywajacy sie pode mnie! Jest to z Twojej strony beszczelne. Nie bede komentowala. Po to jest to.forum zeby kazdy mogl znalezc odpowiedz na swoj pytanie. Jezeki Ty zajmujesz sie nicnym obrazaniem to idz do lekarza specjalisty po srodki nasenne. Kochanka Franka dziekuje za odpowiedz. Mamy rytualy. Czytam starszemu synowi to i Franwk slucha, masuje go odkad mial kolki o czym zapomnialam wspomniec.