Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamachudejWeroniki

ubranka dla chudej dziewczynki

Polecane posty

Gość MamachudejWeroniki

czesc dziewczyny, moze mi cos doradzicie. Moja corka ma 3 latka i wzrostem jest taka jak wiekszosc trzylatkow nawet pewnie troche wyzsza ale jest bardzo szczuptutka. Dopiero co przekroczyla 10kg. Taka jej uroda po ojcu :) mam straszny problem z kupieniem getrow spodni bo to wszystko jej leci z tylka. Czy moze mi ktos polecic jakie firmy szyja waskie ubranka. Ja mam tylko jedna taka Marks and Spencers. Moze ktos ma podobne potrzeby?

Gość gość
Wąskie spodnie widziałam w h&m

Gość MamachudejWeroniki
dzieki popatrze tam

Gość gość
Niby są wąskie spodnie w hm ale tylko w nogach,natomiast w pasie w ogóle nie trzymają. Luźno i spadają z pupy. Moja ma 3,5roku nosi 104 rozmiar,waży 15kg i spodnie dosłownie co chwilę jej podciagam.

Gość MamachudejWeroniki
no wlasnie moja tez nosi juz 104 rozmiar no wiec wyobraz sobie jak to wyglada na 10kg dziecku. Wszysto jakos przeszywam i kombinuje ale to juz nie to

Gość gość
Ja też mam szczuplutką dziewczynkę ale rok młodszą od Twojej. U mnie się sprawdzają zestawy rajstopki + sukienka+sweterek/bluza

Gość gość
A może carters? Ja często kupuje swojej właśnie na zalando,na długość sa ok,natomiast na szerokość wydają się mniejsze. Gumka dobrze trzyma. Często są na promocji wiec nie trzeba płacić Bóg wie ile. Ostatnio komplet w promocji getry z bluza były po 50zł,na wyprzedazach po 30zł komplety.

Gość MamachudejWeroniki
14:19 - wiem taki zestaw jest najlepszy tylko problem w tym ze moja mala chodzi do zlobka i nie potrafi sobie w toalecie poradzic z sukienczkami a juz taka diewzynka w samych rajtuzkach i koszulce wiglada troche smutno

Gość gość
to może zamiast sukienki spódnica na rajstopki+bluzka+sweter/bluza?