Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uwazcie warto bylo sie urodzic ? patrzac na wasze zycie?

Polecane posty

Gość gość

warto bylo pojawić się na tym swiecie?

Gość gość
A czy ty musisz być taki irytujący ?

Gość gość
Napewno nie warto odpowiadać na takie puste tematy.

Gość gość
jak sie ma w zyciu kase, szczescie, bogatych, dobrze ustawionych rodzicow -to jasne , że warto jak sie jest kasjerką w biedronce, ma chore lub niepełnosprawne dziecko, maz odszedł to raczej nie

Gość gość
sama nie wiem... zyje ale jakby w innym wymiarze niz pozostali. to taka moja forma samoobrony przed swiatem realnym. jestem brzydka jak noc listopadowa i to jest najgorsze przeklenstwo mojego zycia, moje kalectwo przez ktore mam duzo problemow psychicznych uniemozliwiajacych mi prawidlowe funkcjonowanie w spoleczenstwie. skonczylam studia po ktorych zawsze znajde prace ale po 3 zmianach miejsc pracy gdzie mnie wykorzystywano lub ponizano skonczylam na erotycznych kamerkach (bez twarzy oczywiscie tylko same cialo bo cialo mam ladne). mam dobrych rodzicow i meza, wlasne duze mieszkanie z ktorego nie wychodze lub wychodze tylko z mezem lub ze sluchawkami na uszach lub po sporej dawce xanaxu i ltyrozyny z riposta na koncu jezyka. cale dnie spedzam albo na zajmowaniu sie zwierzetami, albo "pracy", albo u rodzicow na podworku albo na swoich zainteresowaniach na temat ktorych moge cale dnie spedzic nad ksiazkami. prawka nie mam, mam pozwolenie na bron. mam 27lat a czuje sie jak 80latka. gdyby nie rodzice i maz oraz zwierzeta to popelnilabym samobojstwo. zyje praktycznie dla nich.

Gość gość
mam gdzieś takie życie dlatego, że nie umiem rozkładać nóg, pieprzyć się i rozmnażać tylko muszę zapieprzać za najniższą krajową, która nie pozwala mi na godne życie

Gość gość
nie jak chooy

Gość gość
Nie, tak ogólnie. Nie mam złego zycia, mam wspaniałych rodziców i siostre, dzieci, niezlego męża.Ale nie, na ten wstrętny świat jakbym miala wybór nie chcialabym byc powołana.Niebyt, pustka, bo zycie jest za karę.Ludzie ci obcy ohydni, ciągle zawisc, nienawisc, klody pod nogami, cierpienie.Nie,dzięki