Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie jak ktoś dokucza waszym dzieciom

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
I mam namysli dzieci w szkole typu bicie kopanie ciągnięcie za włosy

Gość gość
Ile ma dziecko lat? Albo pogadać z rodzicami albo ze szkołą jeżeli nie ma skutku. Ewentualnie jeżeli dziecko rozumie, można zapisać na lekcje samoobrony typu karate, judo, itp żeby się potrafiło bronić w razie czego

Gość gość
Rozmowa z nauczycielami nic daje z rodzicami tak samo a czasami jeszcze gorzej jest ,mój syn akurat tez jest niedobry czasami ale nikomu krzywdy nie robi nikogo nie bil ,natomiast w zerówce jeden dzieciak go ugryzl nagle i inne rzeczy mu robil,zresztą innm dzieciom tez.Nauczyciel wiedział rodzice też nic nie dało .Wiec sama powiedziałam jemu ,jeszcze raz się dowiem ze coś zrobił to ze mną będzie miał doczynienia wiem ze z mojej strony to dziecinne straszyć dziecko ale skutek był natychmiastowy nie podszedł do mojego syna do końca roku.

Gość gość
Rozmowa z nauczycielem jak nie pomoże pedagog

Gość gość
zwracam uwagę dziecku, nawet przy jego rodzicach, jak to nie pomaga to robię aferę

Gość gość
Nasylam siostrzencow z kolegami. Zawsze dziala.

Gość gość
Ciężka sprawa. Moja mała raz uderzyła kolegę w zerówce, sama mi powiedziała. Następnego dnia rano jeszcze w szatni go przy wszystkich przeprosiła a on nie wiedział o co chodzi:-)

Gość gość
gdyby nic niepomagało podeszłabym do gowniarza , szarpnęła nim, wytargała za ucho i powiedziała ze jak to się powtorzy dostanie taki wp*****l że się nogami nakryje, wiem ze to niewłaściwe ale to już by była ostateczność i w d***e bym miała reakcje innych