Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż katolik, nacjonalista i zdrada z turkiem

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie czy powinnam mu mówić? pracuję w Niemczech i zaraz kończy mi się umowa i wracam do kraju. To była jednorazowa przygoda.

Gość gość
nie no jak katolik to rozwodu nie będzie

Gość gość
Typowa Polka przez takie jak ty jak czekałam na pociąg w Berlinie to jakiś stary Niemiec podszedł do mnie i koleżanki spytać się ile chcemy za noc :/

Gość gość
Dlatego dla mnie kobieta wracająca z migracji albo erazmusa jest 0

Gość gość
ja bym nie mówiała. szczególnie że skoro katol i naziol to pewnie cie stłucze za to tylko że zaspokoiłaś swoja fizjologiczna potrzebę. pamiętaj nikt niema prawa ingerować w Twoją seksualność nawet maż. naszczęśćie czasy są lepsze i kobiety coraz więcej maja do powiedzenia

Gość gość
Nikt nie ma prawa ingerować w twoją seksualność nawet mąż rozumiesz to co piszesz???

Gość gość
20:51 tak rozumiem. Patrialchalizm tak mocno niektórym zrył beret że nie potrafią sobie wyobrazić niczego innego. To smutne że ludzie nie pamiętają czasów kiedy wszyscy byliśmy wolni, nikt nie należał do nikogo a o ewentualne dzieci troszczyła się cała społeczność. nibyło wtedy pytań czy to moje dziecko bo dzieci należały do wszystkich i do nikogo a ludzie byli wolni. Patrialchalizm i pochodna jego kapitalizm na szczęście zdychają, co niektórym samca jak widzę się nie podoba

Gość gość
21:15 ty tak serio?

Gość gość
21:15 rozumiem że tobie nie przeszkadza mieć 8 dzieci z potencjalnymi 10 facetami ale dla normalnego człowieka to jest chore. lecz się

Gość gość
21:19 sam się lecz. patrialchalizm to choroba. to smutne że większość facetów po prostu nie potrafi się cieszyć swoją seksualnością, dzielić się nią z każdym tylko ma ciągle obsesje na punkcie kontroli czyjś narządów rozrodczych. no cóz tak sie kończy katolicka hipokryzja w wychowaniu. btw dla mnie prostak z tak wąskim spojrzeniem jest nikim i zadnego dziecka z kimś takim bym nie zrobiła, bałabym się ze urodzi się z takim samym uposledzeniem umysłowym

Gość gość
No nie rozumiesz! Będąc panną czy kawalerem masz prawo tak mówić że nikt nie ma prawa i.t.d.

autorko, nie masz co się w domu pokazywać, czemu nie zostałaś ze swoim Turaskiem? i dlaczego wyszłaś za osobę z takimi poglądami sama legitymując się mentalnością kurfy?

Gość gość
21:24 a potem co niewol? myślałam ze niewolnictwo sie juz skończyło a tu taki burak wyskakuje mi że mam być czyjąś własnością. Przez takich jak Ty tracę wiarę w ludzkość

Gość gość
brokeninside87 kobieta wolna to już k***a? jeszcze wiele wody w rzece upłynie jak ten katolicki ciemnogród coś ogarnie

Gość gość
21:28 ręce i nogi opadaja

Gość gość
Założyłam temat bo liczyłam na jakaś pomoc. Nie mogę pozwolić sobie na to żeby mąż mnie zostawił bo za chwilę kończy mi się umowa o pracę. Kocham go nawet ale byłam sama za granica a mąż zajmował się dziećmi i pracował. Chcę być w porządku ale nie moge sobie pozwolić na rozstanie bo nie mam pracy a w moim małym miasteczku jest duże bezrobocie.

Gość snajpers
Mylisz pojęcia myślę że jeśli decydujesz się na małżeństwo to odrobina uczciwości należy się bo co to za małżeństwo jeśli każdy robi swoje bez wiedzy drugiego ćo innego jeśli wiedzą o tym to poprostu nie ver i tyle a katolicyzm niema nic do tego wyjdzie za Turka i mu to powiedz to już nic nie powiesz

Gość gość
Poza tym jestem dobrą żoną bo część pieniedzy z Niemiec poszła na drogą operacje męża na którą czekałby w nfz pewnie z 5 lat

Gość gość
Proszę mie nie mylić z tamta feministką błędy się zdarzają nie chciałam go zdradzić ale tak wyszło kilka razy popełniłam ten sam błąd ale uczciwie pracuje na dzieci i meża

Gość gość
21:41 ty to jednak głupia jesteś pracować na meża? gdzie Twoja kobieca godność? na buraka i naziola się nie pracuje a co do Twojego skoku w bok to każdy tak robi tylko nie każdy hipokryta to akceptuje

Gość gość
21:43 pracuje bo on też mnie utrzymuje. szkoda że nikt ni chce mi pomóc tylko jakieś bezsensowne kłótnie i wyzwiska

Gość gość
do założycielki tematu: jesteś dla mnie dnem i k***wskiem takie jak ty powinno sie zabijać za zdradę Europy obyś zdechła szmato

Gość gość
Ale tu ludzie są ograniczeni zamiast pomóc zagubionej kobiece to się wzajemnie opluwają. przykre :(

Gość gość
Autorko trzymam za Ciebie kciuki a jak cie może zostawi to wyjedź np. do warszawy tam jest dużo pracy. Poza tym jesli jest katolikem to byłaby to hipokryzja

Wiesz jako facet bym mógł wiele ci doradzić bo to przeżyłem w realu ale napewńo nie tu

Do autorki nie mam nic ma problem i napisała ale ta osoba z mentalnością kury to dla mnie czad

Gość gość
w żadnym wypadku nie mówić mężowi o tej zdradzie i zostawić to do grobowej deski. Taka moja rada. Ale jeśli go faktycznie kochasz takim jaki jest (nacjonalista i katolik) staraj się jednak nigdy go już więcej nie zdradzić.

Gość gość
To grzech. Pójdziesz do piekła. Diabełki zamoczą Cię w gorącej smole.

Gość gość
Możesz się wyspowiadać. grzechy@radiomaryja.pl