Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może oznaczać jego zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie wiem jak rozumieć sygnały które wysyła mi pewnien chłopak ze szkoły w sumie jeżeli można to nazwać sygnałami. Często widzimy się na korytarzu gdy idziemy na przeciwko siebie, wpatruje się we mnie, natomiast gdy nasze spojrzenia się spotkają to błądzi wzrokiem w innym kierunku, czasami ale rzadko naśladuje moje gesty, stoi jak ja, opiera się o ścianę. Koleżanki mówią, że może coś do mnie czuć. Dodam że do najśliczniejszych nie należę i wcale szczuplutka tez nie jestem :p jest o rok młodszy ode mnie. Co sądzicie na ten temat? Z góry proszę bez hejtu. Pozdrawiam

Gość Carycka
A tobie on sie podoba? Moze zagadaj przy najblizszej okazji

Gość gość
zakochał się, działasz na niego onieśmielając go dlatego wygląda na speszonego

Gość gość
Bardzo mi się podoba, lecz obawiam się, ze nie mam u niego szans, cały czas chodzi z kumplami. Niestety z ich kolegami miałam kiedyś konflikt myśle ze do tej pory mogą mieć ze mnie jaja.

Gość gość
Może być nieśmiały, Ty myślisz że nie masz u niego szans a on myśli że nie ma u Ciebie szans... przeczytaj sobie bajkę o czapli i żurawiu, jeśli masz jakiś kontakt do niego to zagadaj byle co jeśli serio Ci się on podoba.

Gość gość
Dodam że do najśliczniejszych nie należę i wcale szczuplutka tez nie jestem jezyk.gif x \sz,aciarzu pomylka

Gość gość
Czuję, że tak będę musiała zrobić ale jak się do tego zabrać?wydaje mi się ze nie będę miała z nim okazji byc sam na sam

Gość gość
a więc tak zrób i nie zwlekaj

Gość gość
Zagadaj cokolwiek. Która godzina, czy zna kogoś tam, czy ma jakąś tam książkę itp.