Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 37 lat można zmienić życie

Polecane posty

Gość gość
Pomyśl, że masz jeszcze 20 parę albo 30 lat do emerytury, więc chyba jednak warto zmienić życie, skoro przez tyle lat masz być nieszczęśliwy.

Gość gość
szkoda ze to takie durne forum autorze,też jestem w Twoim wieku,mam depresje (obecnie remisja) i od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zupełna zmianą swojego życia. chetnie bym z Tobą popisała bo wydajesz sie inteligentnym ,dobrym człowiekiem,ale sama świadomosc że piszemy na tym zgniłym forum powoduje że to niemozliwe

Gość gość
mój mail radko80@o2.pl

Gość gość
mozna zmienic i nie martw sie, ze jestes w Anglii. Ja w Polsce po pracy na lotnisku za 13zl brutto godzina na zlecenie jeszcze dochodze do siebie :o Tacy pazerni sa pracodawcy.Tam, gdzie jestes wydaje sie, ze mimo wszytso jest nieco inna mentalnosc. Pracuj nad przekwaifikowaniem sie ;)

Gość gość
Ja mam 36l., moj maz anglik 42 ma fobie spoleczna zaleczona, spodziewamy sie dziecka. Poznalismy sie dwa lata temu na tinderze mimo zle opinii jaka ma ta aplikacja. Jesli szukasz: znajdziesz. Powodzenia.

Gość gość
W sumie tez mam cos w stylu fobia spoleczna. Ale jednak potrafie podejsc do dziewczyny, ale z wielkim trudem. Kiedys bwilem sie tinderem, moze czas wrocic do tego. Ostatnio mialem randke z internetu, dokaldnie z czatu. Ciekawe doswiadczenie.

Gość gość
Gdzie dokładnie mieszkasz w Londynie i gdzie pracujesz? Możemy się spotkać na kawę gdzieś na mieście towarzysko. Ja mam 33 lata i od 5 mieszkam w Londynie.

Gość gość
Mieszkam pn Londynie, ale wkrotce zmieniam miejsce zamieszkania na pn zach. Pracuje w centrum.

Gość gość
Ja się właśnie przeprowadziłam z północnego Londynu :-) Też pracuję w centrum,możemy kiedyś spotkać się na kawę jak pisałam wcześniej,bez żadnych podtkstów. Nie łam się,mało kto jest w Londynie szczęśliwy,chyba,że milionerzy.Większość moich znajomych narzeka. Można napisać na ten email?

Gość gość
Tak. mozna ;-)

Gość Carycka
W Amsterdamie np, w hotelach jako kelner albo przy obsludze sniadan. Mnostwo jest tam ofert pracy w branzy hotelarskiej i gastronomii

Gość gość
Hej wszystkim :) jestem 36 letnią kobietą.. szukam faceta, który zrobi ze mnie dziwkę w łóżku.. Moje zdjęcie: http://kibuilder.com/zna

Gość gość
Amsterdam - interesujaca opcja. W sumie olalbym Hiszpanie, lub inne panstwo srodziemnomorskie. Tylko na poludniu Europy to raczej tylko na lato, ponieaz znam tylko angielski.

Gość gość
-----------------<-------------------@

Gość gość
dgdfgdf

Gość gość
Jak tam autorze ? Jakie przemyslenia ? Zostajesz ?

Gość Hehlinka
Ja mam 33 lata i też myślę nad zmianą życia. Najgorsze że nie mam żadnych pomysłów i celu...Czuję się tak okropnie zbędna heh

Gość gość
Aplikuje na nauczyciela w Londynie lub asystenta nauczyciela. Jest dużo ofert pracy dla nauczycieli. Aczkolwiek obawiam sie glownie jesli chodzi o język a takze zachowanie dzieci. Poza tym nie wiem jak sam system funkcjonuje. Oczywiscie potrzbuja glownie osob z doswiadczeniem. Jak ktos jest dobry to sa nawet ofrty pracy w innych panstwach i nie tylko europejskich.

Gość gość
----->-------@

Gość gość
xc cxb cd

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość gość
hkjhlk

Gość gość
I co dostales prace na stanowisku nauczyciela lub asystenta . Do 40 masz trzy lata , mozesz jeszcze duzo zmienic , a zycie zaczyna sie po czterdziestce pamietaj .

Gość gość
Nie. Nie dostalem. Ale mialem interesujaca rozmowe o prace. Facet poswiecil mi ponad 2 godziny. Wyjasnial jak funkcjonuje system i co mam sie nauczyc. Poblemem jest glownie angielski. Dla mnie to najciezsza sprawa. Poza tym musialbym sie zaznajomic z systemem nauczania i przeszkolic sie zakresie Power Point ( ale to najlatwiejsza kwestia ). Lekcje odbywaja sie za pomoca prezentacji w tym programie.

Gość gość
No to do dziela .Trzy lata wystarczy ? Bo po czterdziestce zaczyna sie zycie . Chyba ze wrocisz do kraju i tam zaczniesz od nowa , jeszcze nie jest za pozno . Ja mam gorzej , 42 lata , ni to wracac ni zostac, zostaje pare lat max 6 .Przemecze sie ale po powrocie ( jak dozyje ) zyje z oszczednosci do emerytury , taki plan , musze troche pozyc bo w tej chwilii wegetuje .

Gość gość
W każdym wieku można zmienić swe życie.

Gość gość
Powinienem sie cieszyc z tego co mam. Zdrowie, kasa na podroze, brak wiekszych problemow ( np. dzieci, dlugi ).

Gość gość
Dzieci i dlugow tez nie mam he he , a oszednosci powinnam miec wiecej , ale nie umiem ciulac chociaz na podroze nie wydawalam . Chcialam wrocic i pojsc na studia , zmienic zawod w Polsce i zaczac tam od nowa , ale jest ryzyko ze nie znajde pracy . Wiec chyba przemecze sie juz tu ostatkiem sil bo praca po 12 godz w co drugi weekend mnie pomalu zabija z powodu braku snu .