Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy pozwalacie

Pozwalacie nowemu partnerowi na pieska z lapaniem za biust?

Polecane posty

Gość Czy pozwalacie

Jak idziecie z kims do lozka po raz pierwszy, to od razu pozwalacie mu na seks na pieska z szybka i mocna penetracja oraz dotykaniem i mietoszeniem piersi w trakcie?

Gość gość
Ależ oczywiście! Nie widzę w tym nic złego. Biorę też do buzi, połykam i lubię jak spuszcza mi się na ciałko.

Gość gość
Bzdurne pytanie. Jeśli pozwalam ściągnąć sobie majtki i dopuszczam go do pisdy, to czemu miałabym zabraniać łapania za biust?

Gość do gość
bo opisany seks jak na pierwszy raz jest dosc wulgarny i wyuzdany. rownie dobrze, za pierwszym razem moglby byc nawet anal...

Gość gość
Jesli musisz az rozpracowywac procedury co do 'nowych partnerow', to prawdopodobnie jestes taka dajką, że i tak nic nie zmieni tego ze jestes odbierana przez przygodnego partnera jako d****** ;)

Gość do gość
Tylko, ze pierwszy wspolny seks powiniem byc raczej delikatny i romantyczny, na ostrzejsze rzeczy przyjdzie pozniej czas.

Gość gość
Ja na pierwszy raz idę na całość. Pożądanie jest silniejsze. Skoro roztwieram nogi to mogę równie dobrze wziąść do buzi. Czemu nie?

Wziąć a nie "wziąść", imbecylu :( I nie ma słowa "roztwieram". Może być "rozwieram" a w zasadzie powinno być "rozkładam"

Gość do gość
Na anal tez pozwalasz?

Gość gość
Moja kobielka opowiadala mi kiedys ze na takich jednorazowkach dala sie zerznac dwum facetom,oczywiscie nie naraz,to byly ich pierwsze razy ho zony im od tyłu nie dawały,zachwalala sobie te wejscia bo oni mieli grube paly.