Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facetowi naprawdę zależy na kobiecie...

Polecane posty

Gość gość
Imaginare- dokładnie.

Gość gość
Gdy kobiecie naprawdę zależy na facecie to zrobi wszystko, żeby z nim być. Taka prawda...

Gość gość
jak facet kocha to szanuje kobiete.dba o nia i uwielbia.

Gość gość
czy naprawdę jesteś debilką czy udajesz? autorko ostatniego posta?

Gość szry
"jak facet" i "jak facet" eh wy baby, znowu marudzicie o czyms, o czym macie conajwyzej blade pojecie. moze zacznijcie od siebie? co takiego robi kobieta, hm? ciagle sie nie pojawilo... opcje "lezec****achniec" proponuje odbywac w glebokich lasach, niech wilki i niedzwiedzie maja z tego jakis pozytek.

Gość gość
Trzeba umieć sobie odpuścić, gdy czuć, że nic z tego- tak się zachowuje dojrzały mężczyzna

Gość szry
"lezec****achniec" - ta autocenzurka jest... "ulomna" nie oddaje w pelni moich odczuc

Gość gość
23:17 a jak nie kocha to nie szanuje i odzywanie się pierwszej do niego będzie tylko ośmieszaniem się przed nim...

Gość szry
{lezec******achniec.} wkurzajace to zaczyna byc przydalby sie jakis podglad jak to co sie pisze bedzie wygladalo...

Gość gość
Poznaj darmową aplikację która:

Gość gość
23.23 Tak powinno się robić.Tak chyba zrobię.Aha,no i posprzątam po sobie;)

Gość szry
a gdzies to mam. domyslajcie sie. na akrobatyke klawiatura nie mam dzis ochoty

Gość gość
Do 23-27 tak zrobiłem.

Gość gość
23,30 Martwi mnie tylko fakt jak niektóre istotki mogą spojrzeć sobie w twarz do lustra jak w listach i innych komunikatorach wypowiadały słowo,, kocham"Nie rozumiejąc nawet co to słowo znaczy.Jak mogly obiecywać komuś ,że nigdy nie odejdą bez słowa.Przyrzekały.Gdzie mają serce.Kochały tylko siebie?Nie żal mi siebie bo sobie poradzę.Żal mi tylko czasu który poświęciłem tej osobie,a mogłem poświęcić innym osobom ,które czekały na moje słowa,na moją obecność.

Gość gośćs
23.46 co to jest komunikator?Ty wierzysz takie bzdury anonimy?Ja bym nigdy ważnych słów nie pisała taką drogą.

Gość gośćs
Listów tez nigdy nie pisałam.Takie słowa tylko osobiście.s

Gość gość
No zrobi az babie sie odechce

Gość gośćparassolka
23.46 a Ty wiesz co to słowo znaczy ?Wątpię.Robisz zupełnie tak samo.Radio Internet.Forum zamiast osobiście.Jak można Ci ufać?Co chwile innej uczucia wyznajesz.Najpierw Aga potem Dorota potem Ola Roma Grażyna Paulina Anna itp.

Gość gość
jak kobieta kocha to szanuje faceta, dba o niego i uwielbia

Gość gość
23.30 Nie mów że Ci jeszcze powiedziala że jest zielona na kafe bo pomyślę ,że piszemy z tą samą kobietką:D

Gość gość
a ja wyznaję trzy zasady na kafe 1 Zawsze sprawiam że to kobiety czują że rzuciły mnie a nie ja,bo tak jest o wiele dowcipniej. 2.Zawsze mam jakieś znajome o których powracam przynajmniej dla seksu,chociaż nitylko;) 3 nie ruszam gowna by nie śmierdziało.

Gość gość
Jeśli facetowi zależy na kobiecie i ma jaja, to próbuje się z z nią umówić czy zaciesniac zznajomość i bliżej ją poznawać. Facet któremu zależy, nie dąży szybko do seksu, a jeśli tak to wiadomo na czym mu zależy. I wcale jest nie prawdą, że kobiety nic nie robią. To kobieta, tak naprawdę wybiera faceta i daje mu do zrozumienia że ma szansę i może działać. Ale jak facet mimo widocznych gestów z jej strony i spojrzeń nic nie robi, to jest dupa i tyle, albo mu zwyczajnie nie zależy.

Gość gość
dla pocieszenia pewnemu gościowi powiem,że jeśli go ta kobietka kochała i był dla niej kims ważnym to napisze do niego i wszystko wyjaśni,lecz jeśli nie ,to szkoda zachodu ma nią.