Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy patrzycie pożądliwie na ciało kobiety której twarz wam się nie podoba?

Polecane posty

Gość gość

czy podniecacie się na widok ubranego ciała kobiet - nieznajomych wam, które z twarzy są brzydkie lub mocno przeciętne? jeśli to ciało jest w miarę w porządku - zgrabne itd. czy to się wyklucza? tzn. musi wam się podobać choć trochę buzia, żeby podniecać się ogólnie kobietą i wówczas koncentrować na pożeraniu wzrokiem jej ciała?

Gość gość
Owszem, zdarza się Im jestem starszy, tym częściej :classic_cool:

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
brzydkiej nie,przeciętnej tak

Gość gość
a co z ładnymi z twarzy, jesli ciało tez mają fajne?

Gość gość
jesli pupa super zgrabna co jest rzadkością to staram się od tyłu tylko patrzyć by efektu nie zepsuć sobie

Gość gość
ok, a co z sytuacja jak mezczyzna patrzy na mnie, a potem koncentruje sie na moim ciele i zachlannie je lustruje, mysli ze tego nie widac, ale widac to bardzo. jestesmy sobie nieznajomi ale od czasu do czasu wyswiadcza mi usluge. nie patrzy mi w twarz, tylko opuszcza wzrok ale nie wiem czy to niesmialosc, czy jest zboczony. ma delikatny usmiech, jest facetem na poziomie, ale nie wiem, czy podobam mu sie cala jako kobieta, czy tylko cialo. uwazam ze mam ladna twarz, i to nie tylko moje zdanie. ale nie wiem co on mysli. wiem, ze bardzo patrzy na moje cialo jakby nie mogl sie powstrzymac a unika spojrzenia na twarz. jak rozumiec to?

Gość gość
Owszem czasami te tzw brzydkie mają rewelacyjne figury

Gość gość
zdarza się ale podejrzewam, że i tak nic poważniejszego by z tego nie było jeśli nie podobałaby mi się z twarzy

Gość Ja_Dyzio
na chwilę, na moment zwracam uwagę na kobietę, która mnie pozwoli na siebie popatrzeć powiedzmy , gdy kobieta pracuje w biurze , jak wiadomo, wiele kobiet pracujących w biurze przemieszcza się z papierkami z działu do działu , kobieta zagada z facetem, z koleżanką z innego działu , za moment wraca i znowu znika na kilka chwil i oczywiście istnieje taki 'zmysł' u faceta, że poszła i umawia się na randkę z jakimś Dyziem ale jest tak empatyczna i inteligentna oraz błyskawiczna w podejmowaniu decyzji , że facet nie wyobraża sobie innej partnerki a dodatkowo kobieta kusi swoim ciałem i wiadomo, że pod sukienką nie ma NIC , tylko sukienka i klapki na nogach a w głowie faceta tylko jedna myśl , po pracy na spacer , na spacerze i przy kolacji przytulanie , po przytulaniu - bzykanie i mniam .

Gość gość
ok, a co z sytuacja jak mezczyzna patrzy na mnie, a potem koncentruje sie na moim ciele i zachlannie je lustruje, mysli ze tego nie widac, ale widac to bardzo. jestesmy sobie nieznajomi ale od czasu do czasu wyswiadcza mi usluge. nie patrzy mi w twarz, tylko opuszcza wzrok ale nie wiem czy to niesmialosc, czy jest zboczony. ma delikatny usmiech, jest facetem na poziomie, ale nie wiem, czy podobam mu sie cala jako kobieta, czy tylko cialo. uwazam ze mam ladna twarz, i to nie tylko moje zdanie. ale nie wiem co on mysli. wiem, ze bardzo patrzy na moje cialo jakby nie mogl sie powstrzymac a unika spojrzenia na twarz. jak rozumiec to?

Gość Ja_Dyzio
'gość dziś ok, a co z sytuacja jak mezczyzna patrzy na mnie, a potem koncentruje sie na moim ciele i zachlannie je lustruje, mysli ze tego nie widac, ale widac to bardzo. jestesmy sobie nieznajomi ale od czasu do czasu wyswiadcza mi usluge. nie patrzy mi w twarz, tylko opuszcza wzrok ale nie wiem czy to niesmialosc, czy jest zboczony. ma delikatny usmiech, jest facetem na poziomie, ale nie wiem, czy podobam mu sie cala jako kobieta, czy tylko cialo. uwazam ze mam ladna twarz, i to nie tylko moje zdanie. ale nie wiem co on mysli. wiem, ze bardzo patrzy na moje cialo jakby nie mogl sie powstrzymac a unika spojrzenia na twarz. jak rozumiec to?'' - odpowiem tak że tak wiele szczegółów u kobiety nie jest w stanie zauważyć nawet rajdowiec Kubica w czasie jazdy autem na drodze szybkiego ruchu o prędkości 40 km/h , Kubica zapewne powie - że droga to piękno a szybkość jazdy to emocje i tak jest z każdym facetem , na początku drogi patrzy na piękno kobiety a za moment zaczyna zwracać uwagę na trudności na drodze , czyli trudności ustawione przez kobietę, która zamiast ułatwić jazdę po muldach ustawia co chwilę nowe zapory i utrudnienia aż w końcu pozwoli aby facet wjechał swoim 'ferrari' do kanału pod nazwą vagina i tam zakończył maraton