Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpati90

zachowanie pani ginekolog

Polecane posty

Gość gośćpati90

Byłam dziś u ginekologa, pani miała godzinne opóźnienie i chyba to miało wpływ na przebieg wizyty. Poszłam, bo chciałam się upewnić ze nie jestem w ciąży. Wiadomo testy testami ale gdy mam wątpliwości to wolę pójść do gin. Niestety straciłam tylko swój czas, bo pani stwierdziła, że skoro test wyszedł negatywny to ona nic mi robić nie będzie. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. W swoim życiu byłam u kilku gin i nigdy nie było problemu żeby zrobić usg. A co wy myślicie o takiej sytuacji?

Gość gość
powinna przynajmniej pobrac krew, na usg bylo u mnie dopiero w 6. tygodniu cos widac (test byl pozytywny). Idz do lekarza domowogoi popros o badanie krwi. A nastepnym razem idz do innego ginekologa.

Gość gośćpati90
Myślałam, że nie będzie problemu, gdy kiedyś byłam u niej prywatnie z podobną sprawą to przebadała mnie wzdłuż i wszerz bez żadnego ale. Widocznie na nfz ma inne standardy.

Gość Cleo1976
Myślę, że niesłusznie Cię tak potraktowała.W pierwszej ciąży poszłam do lekarza za wcześnie (w 4tc)-pan doktor ciąży nie zobaczył, ale zbadał mnie dokładnie.

Gość gość
No ale test byl negatywny,w ta strone testy raczej sie nie mylą..,czego wiec chcialas ?

Gość gość
Takie durne baby jak ty tylko zajmują innym,potrzebującym miejsce u lekarza.

Gość gość
dziś bo może durna krowo okres jej się spozniał np 2 tygodnie? a ty masz ważniejszy powod by tobie miejsca nie zajmować, typowa durna baba

Gość gość
Skoro test negatywny, to w ciąży nie jesteś, ale mogła ci dla świętego spokoju usg zrobić.

Gość gość
W ciazy napewno nie jestes,pewnie to jakies zaburzenia i mogla Cię tylko skierowac na jakies badania..hormony,tarczyce..

Gość gośćpati90
Przepraszam bardzo, ale nie biegam do gina co miesiąc więc raz na jakiś czas mam prawo pójść jeśli mam wątpliwości. Mogła chociaż kontrolnie zrobić to usg by sprawdzić czy wszystko ok. Ale jak miała godzinne opóźnienie to pod koniec zaczęła ekspresowo przyjmować pacjentki żeby skończyć o czasie. Czekałam 1.5h po to by wejść na 5 minut i nic nie załatwić.

Gość gość
No niby mogla . Moja odrazu sprawdzalaby na usg i chociaz zmierzyla endometrium.