Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu w Polacy aż tak hejtują dziewczyny wrzucające publicznie nagie fotki?

Polecane posty

Gość gość

Jak jakaś dziewczyna pochwali się w internecie swoim nagim ciałem i powie, że jest Polką to już może żegnać się z życiem publicznym - zostanie zjechana przez stada narwańców aż do piątego pokolenia wstecz. Nigdzie indziej na świecie nikt takiego niedodżebania umysłowego nie wykazuje, np powstał nawet specjalny dział tematyczny na reddit.com, https://www.reddit.com/r/gonewild/ najsłynniejszym forum dyskusyjnym na świecie, aby dziewczyny z całego świata mogły dzielić się publicznie swoimi nagimi fotkami. Większość z nich ma nawet chłopaków / mężów i dzieci i co, jakoś nikt ich nie hejtuje, pełna kultura. A w Polsce co? W Polsce jak w lesie, wróć, jak w chlewie obsranym gunwem!

Gość gość
Bo Polacy to w większości półgłówki.

Gość gość
Bo polacy to zazdrosnicy. Nagie fotki hejtuja zazdrosne babony, tluste, i zaniedbane. Nie mogą znieść widoku pięknego, zgrabnego ciała ale same ze swoim nic nie robią. Jedyne co potrafi taka tlusta locha i chce się jej robić, to podnieść dupę do lodówki. Nazreć się i wrócić na fotel.

Gość gość
Bo nie lubimy jawnego ku'restwa

Gość gość
Patol podbija własne prowo. :D

Gość gość
Kto normalny wrzuca nagie fotki? Trzeba byc debilka albo k****.

Gość gość
A co ma k******o wspólnego z nagoscia,tylko zazdrosnicy,szkarady potrafią krytykować piękno nagiej kobiety.

Gość gość
Ja lubię piękno, ale nie wyuzdane i ze smakiem.

Gość gość
Ci oburzeni chyba nigdy z internetu nie korzystali. Polecam wam wejść na instagram czy tumblr i zobaczyć jak bardzo wyuzdane fotki potrafią wrzucać tam już 13-14 latki oraz co jest ich głównym yematem rozmów, nawet publicznych :D

Gość gość
Bo nasz kraj jest pod tym względem zacofany

Gość gość
gość dziś Albo zainteresować się bardzo popularną apką "snapchat", która powstała w jednym celu - aby ułatwić wymienianie się nagimi zdjęciami, a jak sami twórcy przyznają, średnia wieku użytkowników to 13-16 lat a główna zawartość przesyłana między nimi to właśnie rozbierane selfiki :D

Gość gość
Nie mam zamiaru oglądać żadnych snapów .Dla mnie nagość jest czymś normalnym bo tak zostałem wychowany. Każdy ma prawo pokazywać co uważa za słuszne.Rozbierają się gwiazdy,prez.enterki,sportowcy nic w tym nadzwyczajnego.Nie chce ktoś oglądać jego sprawa ale niech nie opluwa innych

Gość gość
"niech nie opluwa innych" I właśnie o tym jest cały ten temat, ale jak widać hipokryzja silna w narodzie, katolickim polaczkom trudno jest zaakceptować i uszanować wolę bliźnich xD

Gość gość
Nawet jak matka publicznie karmi dziecko to już się ją krytykuje,jak masz za bardzo wycięte gacie krytyka,obcisłe krótkie spodenki krytyka,a rozbierz się w saunie do naga to cię za zboczeńca biorą.Najlepiej ubrać się w worek po paszy od stóp do głów i myśleć że jestem ok nikt nic nie widzi jestem pożądny/pożądna