Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Gdyby Wasz mąż nie prowadzał dziecka do przedszkola, tylko np spał lub poświęcał w tym momencie czas tylko dla siebie? Ja jestem w pracy i muszę prosić dziadkòw o prowadzanie dziecka rano. Z tego powodu oni już po prostu są wkur***môwiąc kròtko. Jest mi strasznie wstyd przed nimi i kimkolwiek... A on nie widzi problemu i nawet wstydu nie czuje, uważa sie za super ojca, a tak nie jest... Prośba i groźba nie pomaga. Gdy czasem odbierze nasze dziecko od dziadkow to stęka , ze on tyle ma pracy, zajęć i jeszcze dziecko ... plakac mi sie chce. Nawet na rowerze ja uczyłam jezdzic, bo on w wolnym czasie siedzi w domu i nigdzie nie wyjdzie...

Gość gość
Takiego go wzielas to sie mecz.co my ci mamy doradzic? Tez bym sie wstydzila za niego

Gość gość
Ze to palant i jak by taki się nie zmienił to bym go w dupę kopnąła na twoim miejscu.

Gość gość
Gdybym wiedziala to rzuciłabym go w 1 sekundę!

Gość gość
Wzięłaś sobie śpioszka za męża :) mogło być gorzej jakby był jakimś alkoholikiem czy innym degeneratem

Gość gość
Wygarnij mu ze jest slabym ojcem, ze jest wygodnickim leniem I jak sie nie zmieni to go w tylek kopniesz bo jak widac jest kompletnie zbedny. I ze sie go Wstydzisz Typowy wygodnucki d**ek z niego. Tak powiedz prawde bez owijania w bawelne. Moze tak wstrzas cos da. Bo jak bedziesz mruczec cos pod nosem malo zdecydowanie to on I tak to zleje. W mysl zasady niech sobie baba pogada ja I tak sie nie bede wysilac.