Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa autorka

Od jutra 09 09 2017 odchudzam się

Polecane posty

Gość gościówa autorka

Jak w temacie.Zawsze chudnę a potem znów tyję.A ostatnio schudłam zdrowo i wolno,niestety cos mi się poprzestawiało w głowie w ostatnich tygodniach i ciągle jadłam,dość tego.Od jutra odchudzanie,będe tu zapisywac co zjadłam,kiedys miałam juz topic tutaj i to była dla mnie mega motywacja/Od jutra zapisuje co zjadłam,prosze nie krytykowac,a jak sie ktos przylączyc chce to zapraszam.

Gość gościówa autorka
Jakby co to waże jakies 65 kg,moim celem jest schudnięcie 5 kg,a marzeniem schudnięie 7 kg.Mam 170 cm wzrostu

Gość gościówa autorka
Jesli macie porady,produkty które mi pomogą to poleccie proszę.

Gość asiutka    1999
Uprawiasz jakiś sport?. Ja nie dołączę, ale sport może pomóc Ci w utrzymaniu wagi.

Gość gościówa autorka
Nie uprawiam sportu niestety,nie miałabym zreszta na to za bardzo czasu ani możliwosci,chyba ze bieganie...ale po pracy nie miałabym na to siły ani chęci

Gość gośćiówa autorka
Niestety koleżanka miała urodziny jak na zlość i przyniosła do roboty ciasto,nie mogłam odmowic:/Ale na szczęscie tylko jeden kawałek. -kawałek ciasta -3 banany pol kilo winogron -2 jogurty naturalne -małe opakowanie kabanosow Nic juz dzis nie jem

Gość fit_be_slim
hej. Powodzenia. Ja tez wczoraj zaczelam sie odchudzac po ciazy.... Takze damy rade.... Walczymy i tak latwo nie mozemy sie poddac.... start: waga 75kg cel: 55kg