Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie ile wklada

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy kobiety czuja ile wklada im facet podczas stosunku ? Tyle sie mowi o dlugosc***enisa itp. Ja postanowilem sprawdzic czy kobiety czuja ile tam "maja" I doszedlem do wniosku na 2 przykladach ,ze jak nie widzi ruchow faceta tylko wklada sie dildo to nie czuje czy ma 17 cm czy 15 czy 18 cm. Jest w stanie ocenic 5 cm wiecej niz przed chwila lub mniej ,ale nie jest w stanie ocenic czy ma teraz 16 cm czy 2 cm wiecej czy mniej . Jak to jest z wami ? I o co kama z ta wielkoscia skoro i tak te dwa w prawo czy lewo cm to dla was zero roznicy ? Czesto czytam mojego faceta penis ma 17 ex mial 18 i bolalo, a moj ma 15 ale byly mial 16 i bylo lepiej. Jak to serio jest z tym ?

Gość gość
Mi długość nie robi jakiegoś wielkiego znaczenia natomiast grubość tak im bardziej jestem wypełniona tym dla mnie lepiej

Gość gość
Właśnie o to mi chodzilo :) za szczere Odp. Wszystkim z góry dziękuję

Gość gość
a ty jak wolisz?

Gość gość
Ja uwielbiam krotkiego ale za to jak najgrubszego ktory dlugo stoi i mnie posuwa

Gość gość
ja czuje , jak nie wklada calego to chwytam go za posladki i przysuwam go do siebie

Gość gość
niektóre łapią za wory

Gość gość
No pewnie że się czuje, lubię jak facet ma długiego i grubego. lubię poczuć go głęboko.

Gość gość
Wszystkie kobiety czują z tym wyjątkiem że jedne bardziej a drugie mniej. Mój partner np ma dużego bo 23cm. A sex z nim to rozkosz dla mnie i mojego ciała. Czasem zapraszam do wspólnej zabawę moją serdeczną koleżankę.

Gość gość
Ale koloryzujesz. Znów sfrustrowany onanista.

Gość gość
Ja uwielbiam te chwile wypelnienia. :-)

Gość PaulinaCh
Z długością to tak bardzo nie czuć (byle tylko był na tyle długi, żeby dosiegnąć końca pochwy), ale ważne, by był gruby. Wtedy czuć jak się c i p k a rozciąga i jest super.

Gość gość
Zgadzam się, musi być gruby, długi niekoniecznie.

Gość gość
Od paru miesiecy zaspokaja moje potrzeby facet ktorego przypatkiem poznalam i tak mi w glowie zawrocil ze mu dojscie do szparki otworzylam. Okazalo sie ze niema dlugiego ale za to ma bardzo grubego pierwszy raz takiego ujrzalam troche strachu mialam ze jak bedzie we mnie wchodzil to mi dzurka peknie ale nic takiego sie nie stalo tylko dokladnie go czuje jak mnie rajbuje i jak gleboko mnie penetruje jest momentalnie bardzo wsanialy

Gość gość
No jak można nie czuć, jak ktoś wkłada 12 cm a inny 23, no to chyba jest różnica?