Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poseł Michał

...ale proszę nie obrażać Prezydenta!

Polecane posty

Gość gość
Pokaż to ocenimy

Gość gość
Mówilaś , że jesteś do niej podobna.Wypierasz się, bo wiele osób napisało, że brzydka:D

Gość dobra zmiana
Przeciez to nie do ciebie bylo tylko do pomaranczy ktora pisala ze juz znalazlem.ciebie tez nie chce bo masz za duze wymagania fom z basenem to do mody na sukces z takimi wymaganiami:classic_cool:

Gość gość
pokrywka daltonistka

Gość gość
Ten nick lepszy niz ten pisowski dobra zmiana.trzeba miec nasrane, żeby taki nick założyć:D

Gość dobra zmiana
jak ty czytasz nie dom tylko ktos mi chce przelac w przeliczeniu 20 baniek wiec to nie bedzie na tyle aby takie domy znajomym kupowac a nawet sobie bo z czego to utrzymac :D ty chyba nie wiesz jakie pompy potrzebuj***asen i ile to pracu zjada:classic_cool: a ty co chesz jak mi ten senegalczyk przeleje te 4,6miliona funciakow ?

Gość gość
To wyżej do błękitnej.

Gość dobra zmiana
a wiem kupie ci tego pana z biedry a on bedzie udawal ze jest zakochany od pierwszego wejrzenia :D

Gość dobra zmiana
nick jets super wszedzie jest dobra zmiana ja jestem odpowiedzialny z adobra zmiane na odcinku kultura i poprawna pisownia. dorba zmiana w ortografii i stylistyce prezentuje sie tak jak ja :classic_cool:

Gość dobra zmiana
lepiej miec nick dobra zmiana niz gosc:classic_cool:

Gość dobra zmiana
a cos mi sie przypomnialo wczoraj bylem w stadninie i tak pomyslalem o tobie idziesz schodami i jestes przeczulona jak jakis smierdziuch wczesniej szedl a lubisz konie, przeciez w takiej stadninie tak capi ze nie da sie tam wytrzymac :O to jest wlasnie taka ksiezniczkowatosc widzi spoconego biegacza to krzyczy ale smierdziuch zabierzcie go stad a na koniu to pewnie jezdzi pol dnia i zapachu nie czuje :D

Gość dobra zmiana
a bogaci gdzie kupuja od kiedy alma upadla oswiec nas gosciu :D ? iza zaraz tam pobiegnie:classic_cool:

Gość gość
Gość to jest ktoś a dobra zmiana to pisowska chujnia:D

Gość błękitnaa
Ale ja nie wiem kto mnie tak podrywa.

Gość gość
W Piotrze i Pawle:D

Gość gość
Kurfa niedlugo zaczniecie pisac na tematach pisowskich trolli typu "po chce sprzedac Polske niemcom" :o

Gość dobra zmiana
Gość to jest ktoś a dobra zmiana to pisowska ch*jnia> dobre :D piotr i pawel to jaksi regionalny market brudno w nim jak i w biedrze w almie chociaz bylo czysciutko wymien jakis inny ogolnopolski aby iza tez miala u siebie.

Gość gość
Podobno ogólnopolski jest.

Gość gość
Tak tu ktoś kiedyś pisał. Może ściemniał:D

Gość gość
Brudno w Piotrze i Pawle? Ciekawe.

Gość dobra zmiana
u mnie nie ma i nie widze w tym sklepie nic luksusowego market jak kazdy inny. w almie naprawde bylo inaczej i rpzede wszystkim bardzo czysto przynajmniej u mioe dostarczali zakupy na duze odleglosci to wcale nie byl drogi sklep. bez wychodzenia z domu najtaniej tam mozna bylo zrobic zakupy jak ktos mial daleko do jakiegos marketu w sensnie trzeba bylo samochodem jechac.

Gość gość
Zmiana nie zna PiP wiec nie jest ogolnopolski. A 0532 to tajny kod do zniszczenia serwerow kafeterii ;)

Gość gość
Tak, alma była super. Przegrzebki mozna było kupic, ostrygi, rekina. Szkoda, że zaliczyła padaczkę.

Gość gość
Widac ze masz porownanie w ezakupach z innymi sklepami skoro wyszlo ci ze w Almie najtaniej :) Tesco, Leclerc, PiP, Auchan, FreshFood itp sie chowaja. Serio, lubie cie, ale od jakiegos czasu p********z jak potluczony. Moze to potrzeba blyszczenia wiedza na kazdy temat przed kapciowa Rondla? Nie wiem.

Gość gość
Cicho tam:D On zna wszystko:P

Gość gość
Nie, to znaczy ze ten ktos zna tajny mechanizm zaglady wszechswiata. Zmianus czyta w ludziach jak w otwartej ksiedze :)

Gość dobra zmiana
bylem sprawdzic czy ode mnie bardzioej smierdzi niz od koni i przekonalem sie ze do konia mi daleko:classic_cool: jest licytacja koni mialem tam drobne zlecenie od pracodawcy ze tak powiem :D z firmy kurierskiej ktora jest strategicznym partnerem mnie wyslali :D abym sprawdzil cczy pepsi z takim smrodzie tak samo smakuje:classic_cool:

Gość dobra zmiana
u mnie w auchan nie dostarczaja zakupow i wteyd bylo najtaniej niz gdybym doliczyl paliwo i koszt czasu aby jechac do auchan i kupic to samo. w almie mi przywiezli za niewiele wiecej niz w auchan bym zaplacil a za samo dostarczenie do 30km chyba od almy nie pobierali oplat. wychodzilo taniej niz we fresco a innych sklepow spozywczych on line nie znam. a znam jeszcze jeden ale to byla kiedys moaj konkurencja zanim weszli w spozywke wiec u nich nie kupuje :classic_cool: tesco tez do mnie nie dowozi tylko czesc teren obsluguje tesco a i tak cos slyszalem jakis czas temu ze dostawy likwiduja w najblizszym mnie tesco ktore jest po drugiej stronie miasta :D moze u was pelno sklepow w ktorych mozna kilknac kupic i przywoza za kilak godzin ale u mnie nie ma zbyt wiele i tyle i piotra i pawla tez nie ma. jest delivery w makro ale nie potrzebuje calych zgrzewek.

Gość dobra zmiana
smierdzi i w stajni i kon:O pomijam juz z kon tez sie poci :D z czym oszukuje ?