Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poseł Michał

...ale proszę nie obrażać Prezydenta!

Polecane posty

Gość gość
To"napewno" to nie moje. :D 3 gości tu pisze i widać to bez żadnej kuli:P

Gość dobra zmiana
a myslalemz e twoje wiec pisze 4 osoby lacznie z zielonym. szczerby nie licze bo on nie pisze to monolog.

Gość gość
zmianna pieprzy o bledach ? o mamuniu a sam napierza takie beldy ,ze az oczy bola hipokryta:D

Gość gość
Zielony ma na imię Kuba? Kim jest amazonka i dziadzia?

Gość dobra zmiana
ale przeciez ja nie napisalem ze nie robie bledow tylko ze mialem koncepcje kim jest jeden gosc ale zrobil byka i moja koncepcja padla. czego nie rozumiesz ? i jak tu nie uzywac na tym forum slowa debil :O:D

Gość gość
Ciekawe kto założył temat:D

Gość dobra zmiana
no fakt jest 4 osoby oprocz wymienionych rpzeze mnie jeszcze gosc debil i analfabeta:classic_cool:. od razu sprecyzuje mamy dwoch analfabetow mnie i debila:classic_cool:.

Gość gość
to na kiego komus cos wypominnasz jak sam jestes zwyklym nieukiem:P

Gość gość
zmianus analfabeta nawet pasuje :D

Gość gość
No tak, jestem bezbłędnym debilem :D

Gość dobra zmiana
tak zielony to kubus nie wiem czy tak ma na imie, tak twierdzi :D amazonka to jakas baba ktora za nim chodzi i wypisuje jakies brednie ze jest dumna i sie nie poniza :D na pewno kobieta bo nie dosc ze pisze ze jest kobieta to jeszcze pisze co innego a robi co innego po tym najlatwiej rozpoznac kobiete:classic_cool: zaklada tez pelno anonimowych tematow i nie wiem czy gada z soba czy z anonimowym kubusiem. w jednym z tematow nawet z nimi chyba gadalas a moze ty jestes amazonka wszystko mozliwe w kafeteryjnym matrixie:classic_cool: niczego nie wykluczam :D

Gość dobra zmiana
to na kiego komus cos wypominnasz jak sam jestes zwyklym nieukiem> no zeby wiedzial ja wiem ze jestem a on moze nie :D v nie debil to analfabeta ty deklarowalas ze to na pewno to nie bylo twoje :D

Gość gość
Zmianek jest takim samym.hipokryta jak ty gościu

zmianna pieprzy o bledach ? o mamuniu a sam napierza takie beldy ,ze az oczy bola x To jest jego tajny kod, aby oszukać kafe i aby mu spam nie wyskakiwał :classic_cool:

Gość dobra zmiana
sami hipokryci i analfabeci czuje sie wreszcie wsrod swoich:classic_cool: chjyba tu zostane :D

Gość dobra zmiana
nie zgadles wlasnei mi zaczal wyskakiwac i musialem rpzykombinowac bo nie chcialo mi sie edytowac :D ale teraz na pare godzin bede mial spokoj ze spamem:classic_cool:

Gość gość
Aha, czyli ta debilka amazonka to ja:D A Kuba chociaż fajny jest?

Gość gość
Nie! To ja pisałam, że to "napewno" nie jest moje panie wszystkowiedzący:D

Gość dobra zmiana
nie amazonka to tez nie ty jak ty czytasz :O idz wypij jakas kawe i dopiero wroc. amazonka siedzi cicho teraz ale sledzi kubusia i pisze ze ma go w nosie jak jej nerwy puszczaja :classic_cool:

Gość gość
takie rozkimny ,kto kim jest musi miec tylko ktos niespelna rozumu i ten ktos pieprzy o poczuciu humoru etc jak z wielkim zaangażowaniem odpowiada na najmniesza i debilna wzmianke o nim i taki ktos widzi we wszystkich debili bo sam nim jest:D

Gość dobra zmiana
to jzu sie pogubilem numerowac sie lenie

Gość dobra zmiana
no ale ja od zawsze pisze ze jestem debilem jak ty czytasz :D dziadzia sfrustrowany strasznie dzisiaj jestes otulonej nie bylo na forum czy o co chodzi ?

Gość gość
A niech rozkminia:P Co ci to przeszkadza:D?

Gość dobra zmiana
procesor mi się przegrzeje jak będziecie takei zamieszanie stwarzali:classic_cool: juz mnie głowa zaczyna bolec to objaw przegrzewania.

Gość gość
O i jeszcze jakaś otulona. Robi się ciekawie:D

dobra zmiana dziś tak zielony to kubus nie wiem czy tak ma na imie, tak twierdzi smiech.gif amazonka to jakas baba ktora za nim chodzi i wypisuje jakies brednie ze jest dumna i sie nie poniza x Tak, mam na imię Kuba. Kto ma wiedzieć ten wie ;-) Ale żadna Amazonka za mną nie chodzi, więc Twoja szklana kula chyba trochę słabo przewiduje. BTW. Tego co co nazywają dziadzią to słynny Shatyn z ogólnego :P

Gość gość
nic ,smieszy mnie jedynie jego ta "madrosc" jak to on niby wie kim kto jest a tak naparwde guzik wie kreuje sie na jakiegos super hiper zdystansem i humorem a zadnego postu z krytyka jego jak ,ze osobliwej osoby nie popusci taki to zdystansowany czlowiek:D

Gość dobra zmiana
tego goscia otulona nazywa dziadzia a kim jest nie wiem :D pytal sie kim jest wiec staralem sie wytlumaczyc jak umiem :D v chodzia za toba amazonka w sennsei to ja nazwalem ja amazonka jak zaczela wyjezdzac z ta duma i czyms tam jeszcze ze ona jest kobeita niezlomną i inen brednie, ty chyba wiesz jak twoj***aby sie zwą lepiej ode mnie :D

Gość gość
Aha, nie wiem kto to:D Zresztą ja jestem debilką, więc to chyba zrozumiałe, że nic nie wiem:P

Gość dobra zmiana
jha nadal uwazam sie na zdystansowego krytykuj sobie do woli czy ja ci zabraniam :D to ty mi zabraniasz komentowac twoja krytyke :D myslisz dystans z udawaniem ze sie czegos nie widzi. nie jestem niewidomy tylko zdystansowany gosc ktory nie napisal napewno wyjasni ci roznice miecy zdystansowany a udajacy ze czegos nie ma ja jestem analfabeta i debilem :D