Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poseł Michał

...ale proszę nie obrażać Prezydenta!

Polecane posty

Gość dobra zmiana
mnie sie wydawalo ze to z tym dzieckiem to wymyslila kr..... a nie ty wiec sama widzisz ze nawet ja nie bardzo pamietam a co dopieor ktos obcy :D zbieg okolicznosci mowielm od razu.

Gość gość
Ma znaczenie w tym kontekscie, ze nie móglby pisać na tym forum jak sugerowałeś:P

Gość dobra zmiana
nie twoj madralo jesli ty pytasz bo teraz znowu nie wiem kto pyta :D

Gość dobra zmiana
kurde teraz ty nie myslisz ja nie sugerowalem ze on to maciek i pisze na forum tylko ze w twoim typie ten maciek bo tamten byl podobny :D stad podejrzenie ze dla zgrywy zostaals agnieszka ze stanow :D ech juz kumasz gamoniu :D ?

Gość gość
Nie, to nie ona :P Póżniej często się z tego nabijała, więc ci się pewnie pomerdalo kto był prekursorem:D

Gość gość
oo zmianus ktos tu znalaz z przeszlosci kafeteryjnej ,jakas kochanica ktora go zdradzila :D

Gość dobra zmiana
jak moglem sugerowac ze tamten to maciek jak widzialem i jednego i drugiego i przeciez widze ze to dwoch roznych facetow przy czym jeden wiekszy dwa razy od drugiego :Dn jeden mial zdjecie w ladnych okolicznosciahc przyrody a drugi robi zdjecie na tle znakow kolejowych w jastarni bo to wyjazd jego zycia i klika 5 tysiecy zdjec :D

Gość dobra zmiana
no moglo mi sie pomerdac dlatego twierdze ze skoro nawet ja nie wiem kto mnie tak tytulowal to skad jakis gosc moze wiedziec tylko ty jestes tu sawantem. no serio jakos z nia mi sie kojaryz ten zwrot nawet pozniej miala cos w stylu d_we_m

Gość gość
W ogóle niepodobny.Przestań bzdury pleść. :P Pisałeś, ze móglby pisać na forum :P Ten wpis to mój, juz pisalam a ty dalej swoje:D

Gość dobra zmiana
nie pisalem ze moglby :O no kurde przeciez wiem ze on nie zna polskiego i do tego czasu to mzoe juz krokodyle go zjadly :D ale ty wierzysz w jakeis mityczne typy co sie ludziom podobaja a on byl dla mnie taki sam typ jak ten kulinarny gamon no i zawsze mialas slabosc do imienia maciej:classic_cool::D wszystko sie zgadzalo :D przynajmniej na pcozatku.

Gość gość
Nie mam siły :D Nie sugerowales, że to Maciek tylko, ze podobny chociaz ani trochę niepodobny:PI sugerowałeś, ze mogłby pisac na tym forum:P Ufff Dotarło:D?

Gość dobra zmiana
sadzilem ze pytasz mnie jak sadze czy twoj wiec napisalem ze sadze ze nbie twoj. cholera podpisz sei 😠

Gość dobra zmiana
dotarlo a do ciebie dotarlo ze sugerowalem ze podobny z wygladu a nie ze mogl pisac ? wierzysz w jakies mityczne typy co dla mnie bylo bzdura wiec juz pisalem dla mnie to taki sam typ wychudzony wysoki sredni z twarzy :classic_cool: no tamten byl mniej gamoniowaty z wygladu i znacznie wiekszy ale powiedzmy ze podobny wygladowo :D w polsce ciezko poza meczami koszykowki takiego jak tamten znalezc to moglas kryteria nieco dopasowac do klimatu :D tamten dwoma rekami by objal autobus mpk:classic_cool:

Gość gość
I znowu zmyślasz tylko nie wiem w jakim celu. Nigdy mi się imię Maciek nie podobało. :D

Gość gość
Jak mogłam być kimś z USA ? Co jeszcze wymyślisz:D?

Gość dobra zmiana
nie zmyslam drocze sie :D zapewne zajarzyłaś o co chodzilo mi :D maciej pasuje do spaslaka jak ja :classic_cool:

Gość dobra zmiana
na forum kazdy moze byc skad chce :D tego ci chyba nie musze tlumaczyc ze mozna powiedziec ze sie jest w x a byc w y :D kurde co z toba wlacz myslenie :O

Gość gość
No, bo zawsze tak mi się kojarzyło to imię:P

Gość dobra zmiana
ja podobno pisze ze szpital psychiatrycznego :classic_cool: moglbym byc ze stanow gdybym chcial :D

Gość dobra zmiana
mnie tez ale pewnie jak sie urodzilem to nie wiedzieli ze bede gruby i dali mi na imie jak dali zamiast macius :D

Gość gość
Ale po cholerę skoro mój kraj ładniejszy:D?

Gość gość
zmianek mial odkad sie pojawil zawsze wybujala wyobraznie jaki to on znawca jest teraz mnie juz nie dziwi ,ze to zmyslacz :D

Gość dobra zmiana
tak przy okazji moze na cos sie przydasz slyszalem wczoraj utwor ktory 20 lat temu czesto lecial na pokazach mody to byl utwor gosci, ostatnio slyszalem w radiu w stylu rmf czyli musiala to wykonywac jaka popowa artystka ten sam utwor ale w wolniejszym wykonaniu. nie wiesz jakiego utworu szukam :D ?

Gość dobra zmiana
dziadzia nie rozumiesz o czym gadamy to po co sie wcinasz :D v nie wiem co mas zna mysli piszac moj kraj :D poza tym z dystansem podchodze do twojego podawania lokalizacji w ktorej sie aktualnie znajdujesz:classic_cool:

Gość gość
Jak mogę pamiętac coś sprzed dwudziestu lat:D? Dobrze się czujesz:D? Nie do mnie z tym pytaniem:P

Gość dobra zmiana
i nie mialem wybujalej wyobrazni kilka razy pomylilem kogos z madralą po prostu :D albo testowalem czy to nie madrala. zreszta madrala juz kilka razy bylo incognito czuje ze jak bylem w lodzi to madrala pisala i wczesniej ze jestem grubas :D

Gość gość
dziadza juz sie tak nie pien ze jestes kretaczem:D

Gość gość
Dobra spadam, bo bredzisz:P

Gość gość
jejus jak sie ladnie tlumaczysz zminusiu:D

Gość dobra zmiana
kurde to znany otwor sprzed 20 lat na pewno go slyszalas!!! na pokazach mody lec***ewnie do dzisiaj wykonywal gosc a teraz wykonuje jaka spopowa artystka to samo tylko wolniej. gosc cos z blackiem mi sie kojarzy spiewal cos o wspanialym zyciu w refrenie ze potrzbuje przyjaciela czy cos w ten desen. nie pytalbym cie gdybym nie wiedzial ze wiesz o co mi chodzi :O