Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poseł Michał

...ale proszę nie obrażać Prezydenta!

Polecane posty

Gość błękitnaa
O tu.

Gość błękitnaa
No co Ty. Zresztą szybko pewnie zapełnimy. Po co ma się marnować nowiutki temat :D

Gość błękitnaa
Pijany Maciek nas tu nie znajdzie.

Gość błękitnaa
Jesteś chamem jednym z wielu.

Gość błękitnaa
Mnie też.

Gość błękitnaa
Zmiana jest chamem.

Gość gość
Jak szczery to zaraz cham:D

Gość gość
Myślałem, że do mnie za Radwańską:D

Gość błękitnaa
Ale Radwańska faktycznie jest brzydka.

Gość błękitnaa
Zmiana, dom z basenem

Gość dobra zmiana
kolejna nienazarta nie wie ze od faceta trzeba wyciagac kase stopniowo bo inaczej sie sploszy:O gdybys chciala smaochod to moze bym sie szarpnal ale na dom z basenem mnie nie stac nawet dla siebei to tylko jakies 20milionow zlotych z czego ja bym ten dom utrzymywal pozniej. odsetki od takiej sumy to jakies 400tys. zlotych to z czego ja bym go utrzymal :O ja o radwanskiej pisalem to samo wczesniej wiec mam pierwszenstwo do bycia chamem :D spoznielas sie.

Gość gość
jesteś podobno do niej podobna:D

Gość dobra zmiana
poodobno maciek to kurzach i znany bloger oraz surfer. ja do podobno bym nie przywiazywal nadmierenj wagi. podobno to ja jestem podobny do di caprio :D wiec wiesz tez mzoesz napsiac ze podobno wygladasz tak i tak :D

Gość błękitnaa
Daj mu 100funciaków.

Gość gość
Błękitna potwierdziła, ze podobna. Teraz się pewnie wyprze:D

Gość dobra zmiana
jeszcze nie napisal ile chce ale stawiam ze bedzie chcial kolo stówy:O no nie wiem czy warto :D przemysle to :D gosc w koncu jest z senegalu a nie z kenii bo zlyszalem ze te maiel z kenii to podejrzane ale senegal to chyba nie bedzie oszystem tam nie maja tych islamistow tylko katolikow wiec to na pewno porzadny czlowiek jest bo napisal w tytule ze sie modli:classic_cool: ludzie ktorzy sie modla sa dobrze na pewno by mnie nie oszukali i biegly rewident tak samo jak maciek :D wchodze w to mozesz juz ogladac te domy wynajme ci na miesiac bedziesz sie cieszyc jak natalia siwiec :D

Gość dobra zmiana
ja tez potwierdzam ze wygladam jak di caprio:classic_cool: wszelkie oferty matrymonialne prosze rpzesylac na szukamnaiwnejiglupiej(at)o2(dot)pl :classic_cool: mile widzane foto testu z olowkiem, podania bez zadnego foto nie beda rozpatrzone. prosze zalaczyc oswiadczenie o wyrazeniu zgody na przetwarzanei dancyh osobowych i scedować wszelkie prawa do zalaczonych zdjec na mnie :D

Gość dobra zmiana
kurde juz niedlugo bede milionerem nie moge sie doczekac jak maciek nowej promocji w biedrze czy nowej edycji monopoly :classic_cool: gdybym mial mundur to z podniecenia az bym chyab zalozyl.

Gość gość
Juz znalazłeś. Chyba, że jedna to za malo:D

Gość Dobra zmiana
Jedna na razie wystarczy mówisz że znalazłem znaczy wysłałaś swoje podanie? Spoko później się zapoznam teraz leżę i nie chce mi się wstawać:D

Gość dobra zmiana
w skrócie możesz streścić swoje zalety. Wiedziałem że jak się pochwalę tym biznesem z tym senegalczyk jem to wreszcie się ktoś mną zainteresuje:D mimo że jestem krepym po kurczem przypominającym z wyglądu Shreka

Gość gość
no fakt moja matka nie biegala z cyckami na wierzchu a ojciec z fujara jakos tak wszyscy chodzili skapo bo skapo ale jednak ubrani smiech.gif jak miałęs taki nowoczesny dom to może miales dwie mamy albo dwóćh tatów smiech.gif albo krzysiek anna grodzka to z twojej rodziny ? u mnie bylo chyba tak statystycznie moi koledzy tez nigdy nic nie mowili ze u nich w domu sie chodzi nago. x Moja tez nie biegala.:D Po prostu majac 12-14 lat jak wychodzila z lazienki przelatywala w reczniku z cyckami:D, i one sie troche roznily od cycek moich kolezanek ktore juz w tym wieku zaczely mnie interesowac,a pozniej zaczalem je macac:D Zreszta masz watpliwosci idz na jakakolwiek plaze dla nudystow i popatrz na baby w roznym wieku:D Mamuski od razu widac ze maja troche inne:D O ile mowimy o naturalnych,a chyba takie potrafisz odroznic:D Bo nawet jak laska ma male piersi to albo, stercza jak granaty i mimo wszystko jak lezy jak sa wieksze leko na boki ida:D albo jak u mamusiek rozlewaja sie lekko na boki lacznie z sutami, ktore sa lekko wieksze:D a raczej jedna jest wieksza szczegolnie ta ktora karmila:D Nie wiem jak ci to ogolnie wytlumaczyc:D musialbys dymnac i taka po ciazy i taka przed i wtedy zobaczysz roznice:D Ja nie mowie ze te ktore sa po ciazy sa gorsze, ale bardziej miekkie i mniej sterczace od tych co nie rodzily:D

Gość błękitnaa
Co to za plagiat?!

Gość błękitnaa
Na mnie nie licz zmiana, nie podoba mi się Twoje wnętrze

Gość błękitnaa
I nie, nie jestem podobna do Radwańskiej.

Gość błękitnaa
wchodze w to mozesz juz ogladac te domy wynajme ci na miesiac bedziesz sie cieszyc jak natalia siwiec X Jak na miesiąc to w buty sobie wsadź, nie opłaca mi się pakować na miesiąc no chyba że gdzieś na Majorce.

Gość gość
Wszystko mam piękne. Brat Pitt do pięt mi nie dorasta :D Pasuje?